Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten. Voor meer informatie over de workshops stuur een mail naar hetheidehuisje@gmail.com en ik stuur jullie graag het programma toe!

AGENDA

 

Woensdag 16 januari 

Workshop Instagram geven door Miranda

Tijd 19.00 – 22.30 uur

Locatie ’t Heide Huisje

Kosten 95 euro (ex BTW) inclusief  koffie/thee en wat lekkers

nog 6 deelnemers

 

Zaterdag 2 februari 

3- gangen netwerkdiner

Dit netwerkdiner is voor iedereen die graag de tafel deelt met andere creatieve mensen.
Cateringbedrijf Etenvaneenlekkeretafel  gaat voor ons koken en zal ook de keukentafel prachtig dekken. Natuurlijk met mooi  linnen, brocante servies, kaarsjes en seizoens bloemen

Tijdens deze avond ga we in gesprek met elkaar. Wie ben jij, waar krijg jij energie van, waar staat jou bedrijf voor en wat zijn jouw plannen voor 2019. Voldoende onderwerpen om met elkaar te delen denk ik zo. Dus schuif jij bij ons aan voor een heerlijke winters diner in de keuken van ’t Heide Huisje?

Tijd 19.00 – 22.30 uur

Locatie ’t Heide Huisje

Aanmelden: stuur een mail naar hetheidehuisje@gmail.com

Kosten 57,50 euro inclusief tafelwater, wijn en koffie en thee

Maximaal 8 deelnemers.

 

 

 

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve mensen die een workshop willen geven! De creatieve workshop moeten wel passen bij het concept van ’t Heide Huisje. Interesse? Stuur een mail naar hetheidehuisje@gmail.com en wij horen graag welke workshop je graag zou willen geven in ’t Heide Huisje.

 

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!