Arrangement

Huwelijksarrangement

Je huwelijksdag in stijl afsluiten met een overnachting in 't Heide Huisje en nog heerlijk nagenieten van de bijzondere dag! De volgende dag kunt u lekker uitslapen gevolgd door een uitgebreid ontbijt op de kamer. vanaf € 55,- per persoon.

Verwen Arrangement

1 overnachting in 't Heide Huisje inclusief heerlijk ontbijt en 1 dag heerlijk genieten bij De Thermen in Rosmalen inclusief Badjas en badhandoeken vanaf €90 ,- per persoon.

Picknick Arrangement

Vanaf Bed en Breakfast zijn er diverse wandeltochten te maken in het bos wat ligt achter onze tuin. Het is mogelijk bij 't Heide Huisje een picknickmand te boeken wanneer je langer blijft dan 1 nacht! De Picknickmand vol hartige en zoete lekkernijen is al te bestellen vanaf 30,00 euro per mand (voor twee personen).

Diner Arrangement

Wil je graag bij aankomst een heerlijke drie gangen diner. Wij dekken graag de tafel voor jullie. Reserveren vanaf 75,00 euro voor twee personen inclusief een heerlijk flesje wijn. (rood of wit)

Borrel Arrangement

Wil je graag bij aankomst een heerlijke borrelplank met heerlijke hartige lekkernijen. Dat kan wij zetten graag een frisje wijn (wit/rood) klaar samen met een plank met gedroogde hammen/kaasjes/olijven/brood. Bestellen vanaf 25.00 euro per plank inclusief een heerlijk flesje wijn (voor twee personen).

FIETS ARRANGEMENT Wil je graag fietsen in de omgeving dat kan. Wij hebben twee fietsen die je kunt huren om de prachtige omgeving te ontdekken. Leuk om te combineren met een picknickmand. Kosten fietshuur voor 1 dag 7,50 per fiets  

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!