Recencies

 

Annouk

Wat hebben we afgelopen weekend enorm genoten van de gastvrijheid van de gastvrouw en haar prachtig gestylde B&B. Steeds weer een verrassend servies met bestek op de perfect getylde ontbijttafel. Ik hou van deze details! Leuk om tips met elkaar te delen over de leuke eetgelegenheden, wandelingen e.d.

Ineke

Een heerlijke overnachting op een prachtige locatie. We zijn verwend met een erg lekker driegangendiner en mede dankzij dochter Lieve niets te kort gekomen. Het ontbijt op het terras was ook weer zeer compleet. Vers sap, cappuccino, yoghurt met granola, vers fruit enz. Miranda is een geweldige gastvrouw!

Hanna

Wauw wat is dit een bijzonder plekje. Soms kom je bijzondere logeerplekjes tegen waar je niet weg wilt. Vlakbij Den Bosch en toch in de natuur. Super ontbijt en leuke gastvrouw. Wij komen zeker nog een keer terug. Echt een aanrader dit plekje. Voor ons krijgen ze en dikke 10.

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!