Tarieven & faciliteiten

B&B ‘t Heide Huisje biedt een plek voor 2 personen. Op aanvraag is het mogelijk de B&B te

verhuren voor 3 personen.

Het Heide huisje heeft een deels open trapgat en is daardoor niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of kinderen. Baby’s die nog niet kunnen kruipen/lopen is geen probleem. Dan graag een eigen bedje meenemen.

Tarief

Vanaf € 95,00 p.n.

De prijs is inclusief:

Uitgebreid vers ontbijt gemaakt door EtenvaneenLekkereTafel.

Verse kopjes koffie en thee

Wifi (maar misschien gebruik je die juist liever niet als je hier bent)

Exclusief : Toeristenbelasting

Faciliteiten

Via een eigen opgang kom je bij ‘t Heide Huisje. De eetkamer met ruime tafel is op de begaande grond. Op de eerste etage is één slaapkamer met luxe boxspring van Swiss Sense en heerlijke lakens van het merk The House of Walra. In de living, ook op de eerste etage staat voor je klaar:

(slaap)Bank

Tijdschriften/boeken

Waterkoker

Koffiezet apparaat

Luxe badkamer met ligbad en luxe bad produkten van The house of Walra

Twee badjassen van The house of Walra

Fietskaarten en informatie over de omgeving

Bed&Breakfast ‘t Heide Huisje is rookvrij en honden zijn niet toegestaan.

Extra faciliteiten

Wil je culinair genieten met een wijnarrangement: dan bied ik je een taxiservice naar Restaurant Noble in Den Bosch of Restaurant Cordial in Oss. Beide hebben een Michelin ster. Maar ook Restaurant Die Heeren Swenentien in Rosmalen is een aanrader!

Daarnaast is het ook mogelijk een goed gevulde picknickmand met hartige en zoete lekkernijen te boeken! Vraag naar de mogelijkheden bij het boeken.

Bruidssuite

Je trouwdag begin je heel ontspannen en sluit je feestelijk af, door het boeken van ons bijzonder logeerplekje als bruidssuite. Voor bruidsparen bieden wij het Huwelijks Arrangement aan. Voor vragen hierover mail of bel ons en wij denken graag met jullie mee!

Zakelijk verblijf voor 1 persoon? Vraag naar onze aangepaste tarieven!

Een overnachting cadeau geven

Dat is een goed idee, en dat kan uiteraard! Ik stuur je graag een B&B ‘t Heide Huisje cadeaubon naar je toe. Dan pak ik hem ook feestelijk voor je in.

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!