Recencies

Voor een echte hei-sessie ben je hier zeker aan het juiste adres. Bijzonder fijne woonkeuken-setting met een tafel die zich perfect leent voor schetsen, schrijven, schrappen en alle andere dingen die nodig zijn om je brainstorm in beeld te kunnen vangen. Na de heerlijke lunch loop je makkelijk even de natuur in voor een extra oplaad momentje voor de middagronde!

Agrifood Capital

Samen met het managementteam van ons kindcentrum geweldig ontvangen. Buitengewoon goede plek om met elkaar ongestoord te kunnen werken, op tijd voorzien van een natje en een droogje. Aanrader om ook de lunch te laten verzorgen.

KC Het Bossche Broek

't Heidehuisje is een fijne plek om in alle rust, en met veel ruimte, effectieve meetings te hebben. Van alle gemakken voorzien! En extra bijzonder omdat Miranda als geen ander weet hoe je gasten verwend met een heerlijk smakende lunch, hapjes en drankjes.

Manpower Nederland

Wat een geweldige locatie! Wij hebben er een heerlijke dag gehad. Huiselijke setting waar je in alle rust kunt brainstormen. Ook de lunch is een aanrader. Kan niet anders want het wordt gemaakt door www.etenvaneenlekkeretafel.nl wij komen zeker terug.

Keunen Installatie

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!