high tea

High Tea in 't Heide Huisje

Dat heerlijke moment op de dag waar de tafel gevuld wordt met thee en hartige en zoete lekkernijen, en er tijd in overvloed is om samen met familie of vriend(inn)en heerlijk bij te praten.

Bij ’t Heide Huisje is het mogelijk een High Tea te reseveren. Wij serveren thee of koffie, soep, diverse hartige hapjes en sandwiches, scones met clotted cream en jam, brownies en andere zoete hapjes. Alles uit eigen keuken natuurlijk. U zult dan ook begrijpen dat wij u vragen een high tea vooraf te reserveren. Onze High Tea is al mogelijk vanaf €24,50 per persoon..

Ook meer dan leuk (en lekker!) voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, jubileum, babyshower, teamuitje of bijvoorbeeld een familiedag.

Het is mogelijk de High Tea te reserveren vanaf 6 personen tot 12 personen. Bij mooi weer in de tuin of onder de veranda. Maar in de Winter verzorgen wij het graag binnen.Voor vragen of reservering stuur een mail naar hetheidehuisje@gmail.com

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!