BLOEMEN WEIDE 

In mijn bloemenweide teel ik schone bloemen. De bloemen zijn vrij van gif, chemische bestrijdiingsmiddelen. Daarnaast groeien de de bloemen in de volle grond.

Het doel van onze pluktuin is de biodiversiteit te ondersteunen en te stimuleren. Hoe meer bloemen hoe beter het is voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten.

Vorig jaar ben ik begonnen met de aanleg van de bloemenweide. Volgend jaar hoop ik met een mijn crowdfunding actie mijn bloemenweide uit te breiden.

De bloemenweide heeft ook een educatieve functie.  Zo nodigen wij graag basisschool leerlingen uit van groep 6/7/8. Tijdens de rondleiding vertel ik alles over het ontstaan van onze pluktuindenbosch en welke belangrijke functie de bloemenweide heeft voor o.a. de insecten.

Voor kinderen echt een leuke en leerzame ervaring!

Wil je als school hier informatie over stuur mij dan even een mail. hetheidehuisje@gmail.com

Bloemenboeket

In onze bloemenweide van 200 m2 hebben wij vooral eenjarigen schone bloemen. Elk jaar proberen wij weer andere bloemen te planten.

Onze bloemenweide wordt  na de laatste vorst weer klaar gemaakt voor het nieuwe seizoen. De zinnia’s, Cosmea’s enz worden weer gezaaid en de dahlia bollen worden weer geplant.

Elk jaar kijken wij weer welke bloemen weer worden uitgezocht zodat we elke maand weer prachtige boeketten kunnen maken.

In de maanden juni tot september kun je de boeketten weer bestellen op vrijdag door een mailtje te sturen. Daarnaast is het ook mogelijk de schone bloemen te bestellen voor bedrijven. In abonnementenvorm of als losse boeketten.

Maar het is ook mogelijk de boeketten te bestellen voor andere bijzondere momenten.

Voor meer informatie stuur ons een mailtje naar hetheidehuisje@gmail.com

SLOWFLOWERS

Bloemenweide ’t Heide Huisje is ook aangesloten bij Slowflowers . Slowflowers Nederland heeft tot doel telers, bloemisten, ateliers en consumenten, met elkaar te verbinden zodat biologische en schone bloemen in Nederland beter vindbaar en zichtbaar zijn.

WORKSHOPS/OPEN TUIN

Ook organiseer ik bloemenworkshops en Open Tuin Dagen. Leuk voor een bedrijfsuitje of een vriendinnenclubje. Voor meer informatie stuur mij een mailtje.

Hoe werkt het?

Woon je in Nuland of Rosmalen. Dan bezorg ik de grote boeketten gratis! Woon je ergens anders dan bezorg ik graag de bloemen. Hier komen dan wel wat extra kosten bij.

Je kunt natuurlijk ook de bloemen altijd ophalen bij ’t Heide Huisje In Nuland.

Wat kosten de Boeketjes?

Je hebt keuze uit:

Kleine bos (€6,50-)

Middel grote bos(€11,00-)

Grot Bos  (€17,50,)

De bloemen worden op vrijdag geplukt en eventueel bezorgd.

Hoe kan ik de boeketjes bestellen?

Elke vrijdag maak ik pluk boeketten op bestelling. Wil jij een mooie boeket dat kan door heel eenvoudig door een mail te sturen naar hetheidehuisje@gmail.com 

Je kunt ook een seizoensabonnement nemen met 1 of 2  keer per maand bloemen  uit verschillende seizoenen, telkens vers geplukt en af te halen of geleverd op vrijdag. Hoe leuk een mooi lenteboeket of een zomerboeket. Je krijgt elke maand een boeket met verschillende geuren en kleuren.

Geef in de mail aan welk bedrag je een bos wenst. Wil je iemand verrassen met een mooi boeket? Geef dan een bon cadeau. Want bloemen geven, daar word je vrolijk van!

Neem contact op en ik zorg dat de bon jouw kant op komt.

Wil je meer sfeerbeelden van onze pluktuin zie dan ons blog!