• Vergaderlocatie 't Heide Husije
  • Vergaderlocatie 't Heide Huisje

Bospad wandeling

Bospad wandeling verruimt en ruimt op. Tijdens het wandelen vertraag je en geniet je van het buiten zijn. De beeldschone natuur als decor maakt dat je even je gedachten kunt verzetten om je drukke bestaan in perspectief te plaatsen.

De Wandel sessie is geschikt voor 1 persoon. Of je nu ondernemer bent of niet de wandeling is voor iedereen geschikt.

Ik wandel zelf al heel lang en ik ken het bos Karregat wat achter ’t Heide Huisje ligt op mijn duimpje. Als (wandel)coach i.o. ben ik NOBCO gecertificeerd . Een wandeling duurt ongeveer 1 uur en start bij ’t Heide Huisje. Na de wandeling sluiten we af met sinaasappel gember thee.

Voordat we gaan starten wil ik graag weten wie je bent en wat de behoeft(en) zijn. Dus ben je ondernemer en wil je graag sparren of wil jezelf beter leren kennen.

Het kan ook zijn dat je vragen hebt op het vlak van relaties, werk of het leven zelf. Maar het kan ook zijn dat je bijna tegen een burn-out aan zit.  Vroeg of laat zal het je opbreken als je niet in actie gaat komen.

Daarnaast zie ik vaak klanten die het moeilijk vinden om voor zichzelf te kiezen, om het leven te leiden dat hen ten diepste vervult.

Het mooie aan het wandelen in het natuur is dat de natuur geen oordeel heeft en dat de natuur fascinerend en veilig is. Er is geen beter decor om je lijf en hoofd rust te geven.

Alle wandel sessies vinden buiten in het bos plaats.

 

 

 

 

i

Locatie : ’t Heide Huisje (Nuland Gemeente Den Bosch)

6 sessies

Tijd: 9.30- 10.30 uur

Na elke wandeling ontvang je van mij een oefening, die je thuis kunt doen

Dagen: in overleg

Kosten 995 euro ex btw

Locatie omgeving Den Bosch

 

 

Natuurgebied: Karregat/Waterleidingsgebied Rosmalen/Nulandse heide

De mindful wandeling die ik gedaan heb met Miranda was heerlijk. Als ondernemer voelde ik dat mijn energie aan het wegstromen was. Ik was zelf aan het twijfelen of ik nog ondernemers wilde blijven. Tijdens het wandelen stelde Miranda mij de vraag: Waarom ben jij eigenlijk ondernemer geworden.

Na de mindful wandeling lukte het mij om mijn negatieve gedachten die ik had over mijn bedrijf positief om te draaien. Ik heb besloten na de mindful wandeling anders te gaan kijken naar mijn Onderneming en naar mijzelf. Miranda helpt mij hier nog steeds bij als coach.

Tijdens mijn verblijf bij ’t Heide Huisje zag ik dat het mogelijk was een mindful wandeling te doen. Ik dacht waarom niet laat ik mijzelf eens verwennen. De wandeling was fijn en het bos achter ’t Heide Huisje is zo mooi. Omdat ik niet echt met een doel erin ging heeft de wandeling mij heel veel gebracht. Miranda luisterde en stelde goede vragen. Het cadeau aan mijzelf bleek later een groot cadeau. Dank je wel Miranda.

Ik was toe aan meer energie. Ik volg Miranda al een tijdje op instagram en ik zag dat ze een Mindful wandeling aanbod. Ik hoefde niet lang na te denken ik vond dit wel een leuk idee.De ochtend zelf was regenachtig en koud. Maar de wandeling was echt magisch! Miranda liet mij de mooie plekken zien. Vol energie ging ik naar huis en vanaf die ochtend ben ik zelf heerlijk gaan wandelen. Mooi of geen mooi weer ik trek mijn schoenen aan en ik ga. Thanx lieve Miranda

  • Vergaderlocatie 't Heide Husije