” CREATIVY IS THE ACT OF TURNING NEW AND IMAGINATIVE IDEAS INTO REALITY”

Ik ben Miranda, en ik ben Business Coach en Wandelcoach i.o. voor coaches en creatieve ondernemers Waarom deze doelgroep: Heel simpel, ze werken graag met hun hart. Net als ik trouwens!

Als je met mij in zee gaat gaan we op zoek naar hoe jij impact, groei en plezier gaat krijgen in jouw onderneming. Daarnaast help ik jou met het vinden van verborgen creatieve patronen, zodat jij deze patronen omgaat zetten tot actie.

Naast dat ik graag help ondersteun, zeg ik ook wanneer iets geen goede beslissing is. Ik ben geen gemiddelde businesscoach, want ik adviseer ook graag.

Dus wil je meer impact, groei en plezier in jouw onderneming? En wil jij jouw fantasierijke ideeën omzetten tot actie?

Dan is het tijd om in actie te komen! Tijdens de 1- op 1 coaching gaan wij jouw onderneming in drie maanden tijd in de puntjes stroomlijnen.

Wil je weten hoe? Meld je dan aan voor één op één
coachingstraject of vind je dat te lang dan kun je ook met mij Sparren.

 

 

003-bullhorn

Sales

004-social-media

Marketing

003-branding

Mindset

002-colleagues

Positionering

Creëer impact, groei en plezier in jou onderneming!

Tijdens een vrijblijvende intake gaan we kijken of het klikt tussen ons én of ik iets voor jou en je onderneming kan betekenen. Als de klik er is, dan kunnen we aan de slag.

De eerste Kick-off begint in de natuur. Ik neem je mee naar buiten waar we gaan wandelen in het natuurgebied Nulandse Heide achter ons huis. Wandelend coachen is een beleving; het geeft energie aan je lichaam en geest en het bos draagt bij aan het eerste kick-off gesprek. Je gaat beter voelen zodat er diepere gesprekken gaan plaatsvinden. Door het vertragen in de natuur kom je in beweging en ga je anders kijken naar je onderneming.

Tijdens onze andere twee à 2,5 uur durende kick-off leggen we al jouw dromen op tafel. We gaan helemaal naar de basis van je onderneming. Waarom doe je eigenlijk wat je doet? Waar struikel je over? Wat kan er beter? Uit al deze informatie halen we drie focuspunten die we verder gaan uitdiepen in de één-op-één-sessies.

Je drie focuspunten vormen de basis voor je plan van aanpak. Wil je meer strategische visie of wil je meer structuur voor je bedrijf. Jij maakt je plannen op, ik stuur ze bij. Zo wordt dat plan uniek en helemaal van jou.

Na het bepalen van je dromen en je plannen, staan de overige sessies in het teken van actie. We willen stappen zetten en successen vieren, toch? Tijdens elke sessie krijg je opdrachten mee naar huis, waardoor jij thuis aan de slag kan. Tijdens onze tweewekelijkse calls geef ik je feedback én je kan me ook mailen voor extra vragen of opdrachten. Ik blijf je in alles steunen en blijf betrokken bij het proces.

Je bent al een aantal jaren ondernemer je hebt je droombedrijf Maar….

 • Bang bent om niet genoeg klanten te krijgen
 • Je investeert veel tijd en geld in je onderneming maar de omzet loopt achter
 • Vind je dat het tijd is om jou fantasierijke ideeën om te zetten tot actie
 • Vind je dat je te veel zelf doet en bijna geen tijd meer voor jezelf hebt
 • Je mist structuur in je onderneming je doet veel met je buikgevoel
 • Je hebt bepaalde patronen die je graag wil doorbreken
 • Je wilt een scherper visie en positionering van je bedrijf
 • Je vindt sales best spannend
 • Je vindt het moeilijk zicht baar te zijn

Dan is het onderstaande programma zeker iets voor jou. Ik leer je aan de hand van o.a. het bloem framework jouw onderneming succesvol te maken.

3 maanden coaching

Het programma start altijd eerst met vertragen om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is en te benoemen wat je wensen, dromen en doelen zijn.

 • 2 live kick-off gedurende 2 u  in mijn eigen inspiratielocatie ’t Heide Huisje of in de natuur inclusief lunch. Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stellen we doelen en maak ik een planning vooral voor het rest van jouw traject. Samen plannen we ook de sessies in.

 • 4 x 1-op-1 coaching sessies wandelend of aan de keukentafel in ’t Heide Huisje. Tijdens de sessies lopen we de focus punten door die jij hebt geselecteerd en bespreken wij de opdrachten die je hebt uitgevoerd. Ook geef ik weer nieuwe huiswerk mee voor de volgende sessie.

 • een bospad wandeling door een Shinrin-yoku Gids
 • 5  beschikbare support per mail of whatsapp

 • Opdrachten op maat van jouw onderneming

 • Na drie maanden is het door ons samen gestelde doel behaald en je kunt verder met je eigen gemaakte business plan.

 

Resultaat

 • Je krijgt een complete analyse van jouw onderneming
 • Je krijgt meer rust in je hoofd door meer structuur in je onderneming te brengen
 • Je krijgt meer winst door het optimaliseren van je je verdienmodel
 • Je krijgt tools hoe je die markt moet gaan veroveren
 • Je wilt graag meer organisch groeien i.p.v. betaald groeien
 • Je kunt een marketingplan maken en uitvoeren
 • Je weet hoe je de juiste doelgroep moet benaderen
 • Je weet de juiste social media kanalen te gebruiken die je meer resultaten opleveren
 • Meer structuur in je onderneming zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen
 • Je weet hoe je jouw onderneming nog meer een wow-effect kunt geven en dat je daadwerkelijk stappen gaat zetten
 • Persoonlijke en zakelijke groei

Wat is de investering?

€ 2150 ex BTW (betalen in twee termijnen is mogelijk)

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor ondernemers die graag willen groeien met hun onderneming en die graag impact willen maken zoals coaches,, trainers, creatieve ondernemers zoals fotografen en designers. Je wilt graag goed kunnen leven van je onderneming. Maar je wilt ook graag mensen helpen en inspireren met dat gene wat jij in huis hebt. Hoe deskundig of getalenteerd je ook bent als ondernemer werk je niet op een eiland. Je hebt andere nodig om je zichtbaarheid te verhogen, om rendabel te worden, om erkenning te krijgen, om inspiratie te krijgen en te ontvangen. Daarnaast verlang je naar meer leads en klanten zonder harder te moeten werken.

Voor deze ondernemers is mijn programma zeer geschikt.

 

 

 

Overige mogelijkheden

Naast deze 3 pakketten is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan:

Wie ben ik

Mijn naam is Miranda Verberne gastvrouw, business en wandelcoach (aangesloten bij NOBCO als Coach) bijna 27 jaar woonachting in de mooie ‘s-Hertogenbosch. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in verschillende HR en Sales functies, heb ik ervoor gekozen om 9 jaar geleden mijn vaste baan in te ruilen voor ondernemerschap.

Als business en wandelcoach,  coach ik professionals en creatieve ondernemers die op zoek zijn naar meer impact, groei en plezier in hun onderneming. Daarnaast coach ik soms op strategie en steeds vaker mindset. Hierbij vind ik het belangrijk dat je als ondernemer je eigen plannen maakt, ik stuur ze bij. Zo wordt jou plan uniek en helemaal van jou.

De gesprekken die wij hebben vinden regelmatig wandelend plaats in de natuur of zittend aan de lange keukentafel  in ’t Heide Huisje. Mijn persoonlijke voorkeur wandelend!

Want tijdens het wandelen vertraag je en geniet je van het buiten zijn. De beeldschone natuur als decor maakt dat je even je gedachten kunt verzetten om je drukke bestaan in perspectief te plaatsen.

 

Reviews

Rosalyn

Na een fijne ontvangst werd ik op een heldere manier meegenomen in de werkwijze van Miranda. Mede door het beeldend maken van haar framework d.m.v. een bloem, zie je als ondernemer in 1 oogopslag waar de winst te behalen is.De strategie en oefeningen daarachter maken het ook dat doelen behaald kunnen worden! Op een prachtige locatie, in de natuur, sparren over je bedrijf, met een enthousiaste dame die weet waar ze over heeft.

Miranda leeft een beetje mijn droom. Dat heeft deze ochtend heel erg bijzonder gemaakt!

Rosalyn Vitaliteitscoach | Roos-ontspannenondernemen

Marjan

Een dikke ochtend werken aan een betere online zichtbaarheid van mijn B&B studio Koning .Het was de rit Haarlem-Den Bosch meer dan waard. Miranda, je bent een heel prettig warme coach, met een scherpe zakelijke blik, en je wist me van begin tot eind te boeien met je verhaal en je bak aan ervaring.

Je werkwijze door mij vooraf de opdracht te geven na te denken over mijn dromen, doel en mijn doelgroep te omschrijven, werkte voor mij heel goed. Op die manier wist jij wie ik was en konden we direct aan het werk. we hebben samen een start gemaakt met mijn instagram-profiel @studiokoning.

Met jouw input en naslagwerk op zak hoop ik een succesvolle Insta-ervaring die uiteindelijk meer boekingen voor mijn B&B gaat opleveren. De start is in ieder geval top.

Marjan | B&B Studio Koning

Margo

Heel goed om te kijken waar je de focus oplegt. Wat gaat goed of wat kan anders zodat er ook tijd voor jezelf overblijft. Daar kan Miranda je o.a.heel goed bij helpen.

Margo | Bnb_verborgen Parel

Willemijn

Ik heb nu meer vertrouwen en na onze coaching heb ik meteen stappen gezet. Miranda heeft bedrijfsleven ervaring en is sinds 9 jaar ook zelfstandige ondernemer. Haar deskundigheid en visie hebben mij zeker geholpen om anders naar mijn onderneming te kijken. Bedankt Miranda om mij een trapje hoger op de lader te laten klimmen.

Willemijn | mijn-fotografie

Lotte

Ik vind het bloem framework een handige tool om kritisch te kijken naar alles wat ik aan het doen ben om gerichtere keuzes te maken. Ik heb aan de hand van het framework mijn doelstellingen en acties van voor de komende jaren op gemaakt en zijn ben ze nu aan het uitwerken. Miranda is een uitstekende business coach die een perfecte balans kan aanbrengen tussen praktijk en theorie.

Lotte | lifestyle coach Lotte

Miranda heeft een heldere blik en focus en ziet welke Marketing stappen noodzakelijk zijn voor jouw onderneming . Dat is heel fijn zeker omdat ik vaak veel prikkels heb. Dank je wel Miranda voor je enthousiasme en duidelijke taal. Ik ben niet alleen als ondernemer gegroeit maar ook als mens.