Gastenverblijf Coaching

Een-op-een coaching
In deze individuele sessie gaan wij een-op-een leren hoe jij sales en marketing kunt inzetten voor jouw gastenverblijf of vergaderlocatie. Ook gaan we kijken welke sales- en marketingkanalen voor jouw onderneming het meest geschikt zijn.

Voor wie heb ik deze individuele coaching ontwikkeld:
Voor eigenaren van een gastenverblijf of vergaderlocatie die behoefte hebben aan een-op-een
begeleiding en die willen weten wat sales en marketing voor hun onderneming kan betekenen.

De volgende onderwerpen komen zeker aan bod:
1. Op de juiste manier inzetten van Social Media
2. Beschrijven van de juiste doelgroep
3. Vergroten van je online zichtbaarheid zonder daarvoor te betalen
4. Bepalen van de prijzen die je kunt hanteren
5. Nadenken over eventuele nevenactiviteiten om je te onderscheiden van de rest
6. Maken van unieke content
7. Catering
8. Fotografie

Over mij:
Als trotse eigenaresse van mijn eigen inspiratielocatie ’t Heide Huisje weet ik als geen ander welke facetten er nodig zijn om een succesvolle en winstgevende locatie te runnen. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van sales en HR bij verschillende dienstverlenende organisaties neem ik hierin graag mee. Als gastenverblijf coach bied ik praktische en haalbare sales- en marketingadviezen aan gastenverblijven en vergaderlocaties.

Aantal locaties die al gebruik hebben gemaakt van ons advies:

  • De Smulhoeve
  • Studio Koning
  • Bed and Breakfast Great Gent
  • Logeren bij Laura in Scheulder
  • Nine fotografie
  • Healtcross
  • Willemijn fotografie

WAAR, WANNEER EN TARIEF

Datum:     in overleg, wat jou schikt
Tijdstip:    in overleg
Locatie:    Online Via ZOOM in overleg mogelijk bij jou op locatie
Tarief:       € 375 (ex BTW en reiskosten)  (4 uur)

Tijdens dit gesprek stel ik wat meer vragen over jouw onderneming. Wie is jouw doelgroep, wat is jouw concept en hoe bereik jij jouw klant.

Het resultaat is dat ik een aantal concrete (sales en marketing) adviezen geef die een bijdrage kunnen leveren aan het professionaliseren van jouw onderneming.

Een eventueel vervolgtraject zou kunnen zijn dat ik jou op sales en marketing gebied ga helpen om jouw onderneming verder te laten groeien.

Lieve Miranda, dank je wel voor je inspirerende coaching. Het was niet alleen leerzaam, ook weet ik nu veel beter wie ik ben, wie mijn ideale gast is en heb ik veel meer helder waarom ik een gastenverblijf run. 
Ook heb geleerd om onafhankelijk te worden van betaalden platforms. Ik heb de tips en tricks de afgelopen weken meteen in de praktijk gebracht en het werkt echt.  Kortom de individuele coaching was het meer dan waard.

Dank je wel voor alle input, goede tips & tricks en inzichten die ik heb gekregen tijdens de 1 -op- 1 sessie. Ben meteen aan de slag gegaan. Heb je inmiddels ook een collega enthousiast gemaakt om jouw te bellen.

Marlenne