Inspiratie sessie

IK WIL GRAAG EEN GASTENVERBIJF OPZETTEN HEB JIJ  TIPS HOE IK DAT ZOU KUNNEN DOEN? IK WIL MIJN BESTAANDE GASTENVERBLIJF PROFESIONALISEREN ZOU JIJ MIJ HIERBIJ KUNNEN HELPEN? 

De laatste tijd krijg ik steeds vaker van ondernemers de vraag wat het succes is van inspiratielocatie ’t Heide Huisje.

Tijdens de Workshops Social Media die ik geef neem ik het ontstaan van inspiratielocatie ’t Heide Huisje altijd mee. Maar ik merkte ook dat de ondernemers hier vaak meer van wilde weten.

Toen bedacht ik dat het tijd was voor het organiseren van een inspiratie sessie ’t Heide Huisje. Tijdens deze sessie neem ik je letterlijk mee in de keuken van mijn bijzonder huisje. Ik deel mijn verhaal hoe het allemaal begon. Ook de dingen die niet goed gingen laat ik ook weten.

Wil je een keer aanschuiven?

Tijden en tarieven:

woensdag 28 oktober 2020

9.30 – 12.30 uur

95  euro ex BTW

Programma

Locatie: inspiratielocatie ’t Heide Huisje of via Zoom

Tijd: 10.00 – 13.30 uur

Datum 28 oktober

Investering: voor de inspiratiesessie betaal je 95,,00 euro (excl. btw) je krijgt bij deze inspiratiesessie het e-werkboek doelgroep bepaling (te waarde van 19,95 euro) van mijn nieuwe bedrijf Hi Boer erbij. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers (ivm de RVIM regels) dus wees er snel bij.

Programma

  • Ontvangst
  • Het verhaal van inspiratielocatie ’t Heide Huisje
  • Lessons Learned
  • Online zichtbaarheid
  • Tips

Aan het eind van de inspiratie sessie  ga je vol inspiratie aan de slag met je eigen gastenverblijf.

Wil je een keer aanschuiven schrijf je dan in!

Jouw persoonlijke weg naar jouw concept was heel duidelijk en helder. Dank je wel Miranda voor jouw enthousiast verhaal!

Anja

Wat een goede sessie! Dank je wel Miranda voor je enthousiast verhaal over het ontstaan van jouw bijzondere inspiratielocatie. Ik heb veel geleerd en ik ging naar huis met veel energie. Je krijgt van mij een dikke 9.