SLOW WALKING IS DE KUNST OM EERST TE  VERTRAGEN OM DAARNA TE VERSNELLEN.

 

Ik ben Miranda, en ik ben Wandel&Systemisch coach voor ondernemers, werknemers en jong volwassen.

Als je met mij in zee gaat gaan we o.a. op zoek naar hoe we jou verlangen een stem kunnen geven. Want elke ontwikkeling en beweging start met een oprecht verlangen.

De dieperliggende verlangens kunnen bijvoorbeeld zijn: minder hard werken, minder in je hoofd zitten, meer rust of meer vrijheid.

Denk je nu dit is iets voor mij of wil je meer weten over mijn begeleiding en coaching? Aarzel dan niet en plan een gratis kennismakingsgesprek in.

 

 

 

 

Eerst vertragen en dan versnellen.

Tijdens een vrijblijvende intake gaan we kijken of het klikt tussen ons én of ik iets voor jou en je (toekomstige) onderneming kan betekenen. Dit gesprek is gratis en als je niet verder wilt is dat helemaal prima.

Als de klik er is, dan kunnen we aan de slag.

De eerste Kick-off begint in de natuur. Ik neem je mee naar buiten waar we gaan wandelen in het natuurgebied Nulandse Heide achter ons huis. Wandelend coachen is een beleving; het geeft energie aan je lichaam en geest en het bos draagt bij aan het eerste kick-off gesprek. Je gaat beter voelen zodat er diepere gesprekken gaan plaatsvinden. Door het vertragen in de natuur kom je in beweging en ga je anders kijken naar jezelf en je (toekomstige) onderneming.

Tijdens onze andere twee à 1,5 uur durende kick-off leggen we al jouw dromen en verlangens op tafel. We gaan helemaal naar de basis

  • wie je bent
  • wat je kan
  • Waarom doe je eigenlijk wat je doet
  • Waar struikel je over
  • Wat kan er beter
  • Wanneer ben je tevreden

Uit al deze informatie halen we twee focuspunten die we verder gaan uitdiepen in de één-op-één-sessies. Je twee focuspunten vormen de basis voor de rest van de wandelingen..

Na het bepalen van je dromen en je plannen, staan de overige sessies in het teken van maken van stappen. We willen stappen zetten en successen vieren, toch? Tijdens elke sessie krijg je opdrachten mee naar huis, waardoor jij thuis aan de slag kan. Tijdens onze tweewekelijkse gesprek geef ik je feedback én je kan me ook mailen voor extra vragen of opdrachten. Ik blijf je in alles steunen en blijf betrokken bij het traject.

VOOR WIE IS MIJN COACHING GESCHIKT?

(jongeren, scholieren en werknemers)

– Je worstelt steeds vaker met het hooghouden van alle ballen
– Je graag wilt groeien als persoon
– Je voelt dat het al een tijdje niet meer stroomt in jezelf
– over wilt naar echte actie en klaar bent piekeren en loze beloftes aan jezelf
– Je meer zingeving en voldoening wilt halen uit jezelf
– Je wilt graag meer verbinding met jezelf
– Je uit het tempo sneller en meer wilt
– Je hebt bepaalde patronen die je graag wil doorbreken
– Je graag simpeler en organischer wil werken
– Je wilt meer zelfwaardering en plezier

De coach die je hierbij zoekt is een no-nonsense coach die jou in een spiegel laat kijken en samen met jou in alle openheid gaat onderzoeken hoe jij meer focus en helderheid kan krijgen.  Maar ook een coach die samen met jou opzoek gaat naar de diepliggende verlangens van jou. Met als doel deze diepliggende verlangens een stem te geven zodat we echt iets gaan doen wat aan ons hart gaat en wat we willen betekenen in deze wereld.
RESULTAAT
– Je krijgt meer vertrouwen en rust in je hoofd door meer structuur in jezelf te brengen zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuk dingen
– Je diepliggende verlangen een stem hebt geven zodat je echt iets gaat doen wat echt aan je hart gaat.
– Je krijgt meer zicht op de rollen die je vervult
– Je meer vriendelijk en begripvol voor jezelf bent
– Je niet meer altijd vermoeid bent
– Je creatieve idee omgezet gaat worden tot actie
– Je minder spanning en stress gaat ervaren

Wat is de investering?

Vanaf € 395 ex BTW

Voor 3 wandelingen. Na de 3 wandelingen kunnen we kijken of er meer nodig is. Kosten € 125  ex btw per wandeling van ongeveer 1,5 uur.

Voor meer info kijk op de website van Slow Walking Coaching

 

Overige mogelijkheden

Naast deze 3 pakketten is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan:

Wie ben ik

Mijn naam is Miranda Verberne, gastvrouw, wandel&systemisch coach (aangesloten bij NOBCO als Coach) bijna 27 jaar woonachting in het mooie ‘s-Hertogenbosch samen met Jan Hein, Lieve en Hond Bo. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in verschillende HR en Sales functies, heb ik ervoor gekozen om 9 jaar geleden mijn vaste baan in te ruilen voor ondernemerschap. De reden hiervoor was dat ik niet meer kon genieten van mijn werk. De werkdruk was hoog en ik merkte dat ik niet meer met plezier naar mij werk ging.

Ik wilde graag leuk werk waar ik mijn creativiteit kon toepassen en meer tijd voor mijn gezin zou krijgen. Daarnaast verlangde ik naar vrijheid zonder me aan te hoeven passen. Na verschillende wegen heb ik mijn droom baan gevonden. Alles viel op zijn plaats waar ik zo naar verlangde. Plezier, vrijheid, impact, overbrengen van kennis en ondernemers helpen met een strategie en of mindset vraag.

Als coach heb ik afgelopen jaren ook zelf een aantal coach trajecten doorlopen. En heb ik ook meerdere opleidingen en workshops gevolgd, die mij meer persoonlijke inzichten gaven en die uiteindelijk ook toegepast kunnen worden in mijn eigen bedrijf.

Als coach, coach ik voornamelijk professionals en creatieve ondernemers soms op strategie en steeds vaker mindset. Hierbij vind ik het belangrijk dat je als ondernemer je eigen plannen maakt, ik stuur ze bij. Zo wordt jouw plan uniek en helemaal van jou.

De gesprekken die wij hebben vinden regelmatig wandelend plaats in de natuur of zittend aan de lange keukentafel  in mijn eigen bijzonder plek ’t Heide Huisje. Mijn persoonlijke voorkeur wandelend!

Want tijdens het wandelen vertraag je en geniet je van het buiten zijn. Daarnaast herontdek je door te vertragen het zachte van de traagheid. De beeldschone natuur als decor maakt dat je even je gedachten kunt verzetten om je drukke bestaan in perspectief te plaatsen.

 

 

Reviews

Rosalyn

Na een fijne ontvangst werd ik op een heldere manier meegenomen in de werkwijze van Miranda. Mede door het beeldend maken van haar framework d.m.v. een bloem, zie je als ondernemer in 1 oogopslag waar de winst te behalen is.De strategie en oefeningen daarachter maken het ook dat doelen behaald kunnen worden! Op een prachtige locatie, in de natuur, sparren over je bedrijf, met een enthousiaste dame die weet waar ze over heeft.

Miranda leeft een beetje mijn droom. Dat heeft deze ochtend heel erg bijzonder gemaakt!

Rosalyn Vitaliteitscoach | Roos-ontspannenondernemen

Hanneke

Wat heb ik het traject als waardevol ervaren. Je hebt me laten zien hoe mooie en inspirerend de natuur is. Ik heb mogen leren om vaker deze rust op te zoeken en te reflecteren aan de hand van mijn observaties. Je bent een fijn persoon om mee te praten. Je bent rustig, open en je oordeelt niet. Je gaf me ruimte om na te denken en je stelde goede vragen. Je hebt me geholpen om orde in de chaos te krijgen. Bedankt voor je goede tips en scherpe observaties.

Hanneke

Marjan

Een dikke ochtend werken aan een betere online zichtbaarheid van mijn B&B studio Koning .Het was de rit Haarlem-Den Bosch meer dan waard. Miranda, je bent een heel prettig warme coach, met een scherpe zakelijke blik, en je wist me van begin tot eind te boeien met je verhaal en je bak aan ervaring.

Je werkwijze door mij vooraf de opdracht te geven na te denken over mijn dromen, doel en mijn doelgroep te omschrijven, werkte voor mij heel goed. Op die manier wist jij wie ik was en konden we direct aan het werk. we hebben samen een start gemaakt met mijn instagram-profiel @studiokoning.

Met jouw input en naslagwerk op zak hoop ik een succesvolle Insta-ervaring die uiteindelijk meer boekingen voor mijn B&B gaat opleveren. De start is in ieder geval top.

Marjan | B&B Studio Koning

Margo

Heel goed om te kijken waar je de focus oplegt. Wat gaat goed of wat kan anders zodat er ook tijd voor jezelf overblijft. Daar kan Miranda je o.a.heel goed bij helpen.

Margo | Bnb_verborgen Parel

Willemijn

Ik heb nu meer vertrouwen en na onze coaching heb ik meteen stappen gezet. Miranda heeft bedrijfsleven ervaring en is sinds 9 jaar ook zelfstandige ondernemer. Haar deskundigheid en visie hebben mij zeker geholpen om anders naar mijn onderneming te kijken. Bedankt Miranda om mij een trapje hoger op de lader te laten klimmen.

Willemijn | mijn-fotografie

Lotte

Ik vind het bloem framework een handige tool om kritisch te kijken naar alles wat ik aan het doen ben om gerichtere keuzes te maken. Ik heb aan de hand van het framework mijn doelstellingen en acties van voor de komende jaren op gemaakt en zijn ben ze nu aan het uitwerken. Miranda is een uitstekende business coach die een perfecte balans kan aanbrengen tussen praktijk en theorie.

Lotte | lifestyle coach Lotte

Miranda heeft een heldere blik en focus en ziet welke Marketing stappen noodzakelijk zijn voor jouw onderneming . Dat is heel fijn zeker omdat ik vaak veel prikkels heb. Dank je wel Miranda voor je enthousiasme en duidelijke taal. Ik ben niet alleen als ondernemer gegroeit maar ook als mens.

Wat hebben wij fijn gewandeld! Je hebt me laten zien hoe mooi en inspirerend de natuur is. Ik heb mogen leren om vaker de rust op te zoeken en te reflecteren aan de hand van mijn observaties. Je bent een fijn persoon om mee te praten. Je bent rustig, open en je oordeelt niet. Je gaf me ruimte om na te denken en je stelde goede vragen. Je hebt me geholpen om orde in de chaos te krijgen. Bedankt voor je goede tips en scherpe observaties.

Liefs Hanneke

Mijn coaching traject met Miranda heeft mij geholpen om opener te kijken naar mijn onderneming. Niet alleen heeft Miranda mij geholpen op Marketing en Sales vlak. Maar ook heeft ze mij geholpen mij creatieve kant naar boven te halen.

De angst om dit niet toe te laten heeft alles te maken met mijn mindset. Door de juiste vragen en oefeningen zijn de eerste stappen gezet. Ik kan alleen maar zegen dat het traject wat ik heb doorlopen een geweldige positieve boost heeft gegeven aan mij als persoon en aan mijn onderneming.

Dank je wel Miranda hiervoor en je ongevraagd advies was heel fijn om te krijgen. 🙂

  • vergaderlocatie 't heide Huisje