• Slow Walking Wandel&Business coach
  • Vergaderlocatie 't Heide Husije
  • Vergaderlocatie 't Heide Huisje

SPAR GESPREK

Heb jij als ondernemer het gevoel dat je een beetje stil staat. Of twijfel je al een tijdje of je de juiste stappen aan het zetten bent? Voelt een coaching programma van 3 maanden te groot. Maar wil je wel graag een keer sparren met een business coach.

Of heb je net als ik een gastenverblijf, mag je me natuurlijk ook vragen stelen over specifieke gastenverblijf dingen zoals zichtbaarheid, prijs of wat je ook wilt weten.

Ik ben een open boek en vertel je graag over mijn ervaring, maar denk ook actief mee over wat jij nodig hebt om een stap in de goede richting te vinden. Ik ga je helpen hoe jou onderneming geholpen kan worden. Samen kijken we hoe jou onderneming er nu voorstaat en bespreken jou ambitie of verlangen voor de toekomst.

Tijdens de Spar sessie gebruik ik een oefening waar ik samen met jou bekijk welke activiteiten uit je dagelijkse gang van zaken opgeruimd moeten worden. Zo ontstaat er ruimte om te kijken of de focus nog wel op de juiste dingen ligt.

Hoe ziet zo gesprek eruit?

We spreken af bij mijn fijne plekje ’t Heide Huisje of we gaan wandelen zodat we in alle rust kunnen werken aan jouw vraagstuk. Vooraf bespreken we per telefoon wat precies je vraagstuk is en eventueel geef ik je al wat vragen ter voorbereiding. Hierdoor maken we maximaal gebruik van de tijd die we samen doorbrengen.

Tijdens een middag sparren we over jouw vraagstuk en kijken welke stapjes nodig zijn om jouw in beweging te krijgen die uiteindelijk leiden tot een gewenste oplossing.

Aan het einde van de middag heb je helder voor ogen wat je volgende stap is in dit vraagstuk. Een week later hebben we een online gesprek om je eerste nieuwe stappen te bespreken en je nog verder op weg te helpen.

Heb je daarna nog meer hulp nodig omdat er bijvoorbeeld meerdere vraagstukken zijn dan kun je altijd nog beslissen het programma voor te zetten in een 3 maanden traject.

WAAR, WANNEER EN TARIEF

Datum:     in overleg, wat jou schikt
Tijdstip:    in overleg
Locatie:    Online Via ZOOM en op mijn eigen locatie ’t heide Huisje
Tarief:       € 595 (ex BTW en reiskosten)

Tijd: 4 uurtjes

Een eventueel vervolgtraject zou kunnen zijn dat ik jou verder ga helpen om jou onderneming verder te laten groeien.

Lieve Miranda, dank je wel voor je inspirerende coaching. Het was niet alleen leerzaam, ook weet ik nu veel beter wie ik ben, wie mijn ideale gast is en heb ik veel meer helder waarom ik een gastenverblijf run. 
Ook heb geleerd om onafhankelijk te worden van betaalden platforms. Ik heb de tips en tricks de afgelopen weken meteen in de praktijk gebracht en het werkt echt.  Kortom de individuele coaching was het meer dan waard.

Dank je wel voor alle input, goede tips & tricks en inzichten die ik heb gekregen tijdens de 1 -op- 1 sessie. Ben meteen aan de slag gegaan. Heb je inmiddels ook een collega enthousiast gemaakt om jouw te bellen.

Marlenne