Online Marketing Training 

MEER KLANTEN, MEER OMZET MET INSTAGRAM!

Inspiratielocatie ’t Heide Huisje – Den Bosch

Laat je dagelijkse taken even los om in alle rust te focussen op het leren gebruiken van instagram en het creeeren van sfeervolle content voor je eigen instagram account.

Tijdens de Workshop Instagram leer je hoe je instagram kunt inzetten voor jouw Bed&Breakfast, camping, vakantiehuis of kleinschalige vergaderruimte hoe jij jouw verhaal doorvertaald naar instagram en hoe jij je doelgroep kunt bepalen.

Laat je dagelijkse taken even los om in alle rust te focussen op het leren gebruiken van instagram en het creeeren van sfeervolle content voor jouw instagram account. Deze workshop biedt jou de kans te brainstormen en te sparren met andere creatieve ondernemers, brengt je tot nieuwe perspectieven en inzichten en geeft je ideeen om te bouwen aan je eigen instagram account.

Wat kun je verwachten?

  1. Het beschrijven van je juiste doelgroep
  2. Hoe je instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf
  3. Welke huisstijl en foto’s passen het beste bij jouw onderneming
  4. Hoe kun je het beste jouw content inplannen voor instagram

Aan de eind van de dag heb je:

  1. Een sterke doelgroep bepaling, vertaald naar jouw onderneming
  2. Een instagram content gemaakt voor jouw instagram om bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te generen om uiteindelijk meer omzet te behalen.

Voor wie heb ik deze workshop ontwikkeld?

Voor creatieve kleinschalige mkb ondernemers, Bed&Breakfast, Vergaderlocaties, kleinschalige horecaondernemingen die meer willen weten hoe je instagram kunt inzetten om meer gasten en omzet te behalen.

Over de trainer:

Deze workshop is ontwikkeld door Miranda Verberne. Ik geloof in de kracht van instagram om in te zetten om meer gasten/klanten te krijgen en om uiteindelijk meer omzet te behalen. Ik deel graag mijn ervaringen tijdens deze workshop wat het mij als ondernemer heeft opgeleverd.

Miranda Verberne – Eigenaresse en oprichtster van Inspiratie locatie ’t Heide Huisje, Cateringbedrijf Eten van een Lekkere Tafel en de website met bijzondere overnachtingen Slapen Op een Fijn Kussen. Daarnaast ben ik jaren daarvoor werkzaam geweest in verschillende Sales functies bij dienstverlenende organisaties.

Tijden en tarieven:

16 januari 2020

10.00 – 16.00 uur

Early bird : 395 euro ex BTW inschrijven voor 5 januari

Daarna 425 euro ex BTW

Inclusief

  • Notebook & Content Planner
  • Koffie en thee met zoete lekkernijen
  • Luxe Lunch

Note: ter voorbereiding op de Workshop ontvang je vragen die je van te voren uitwerkt en mij terug stuurt.

Programma

10.00  Welkom

10.15  Doelgroep bepaling

11.00  Hoe zet je Instagram in voor jouw bedrijf

11.45  Pauze

12.00 Welke foto’s zijn Instagram waardig en welke tekst hoort bij de foto

13.00  Lunch

14.00 Content Planning

15.00 Stories maken en een Insta feed maken

16.00 Afsluiting/Borrel

Deelnemers:

Om voldoende ruimte te creeeren voor persoonlijk advies en de connectie met andere interessante ondernemers, houden we een maximaal van 5 deelnemers aan.

Liever met het gehele team, afdeling of bedrijf?

Dan bieden we een in-company programma aan, volledig afgestemd op jullie wensen en doelen.

Locatie:

Ik ontvang je graag in Inspiratielocatie ’t Heide Huisje. Het huisje ligt in het buitengebied van Den Bosch. Omgeven in een weelde van rust is het de ideale plek om je hoofd leeg te aken, alle zintuigen te prikkelen en met creatieve energie te werken.

Aanmelding of informatie:

Stuur en mail naar hetheidehuisje@gmail.com t.a.v. workshop instagram

Instagram @hetheidehuisje

De eerste stappen zijn gezet naar deze training. Ik had al wel een instagram account maar ik wist eigenlijk niet wat ik er mee er mee moest. Na de training was voor mij duidelijk hoe belangrijk het is om een goede doelgroep bepaling te hebben. Maar ook hoe ik de volgers klan kan maken.

Ik kan de training zeker aanbevelen!

Anja

Super fijn om de training Online Marketing te hebben gevolgd bij Miranda. Wij hebben een B&B en wij hadden nog geen instagram account. Tijdens de training heeft Miranda haar kennis goed overgebracht en ben meteen aan de slag gegaan.

Miriam (Heikantse Hoeve)