Vergaderen 

VERGADERLOCATIE DEN BOSCH LANGS DE A2/A59/A58

Inspiratie locatie ’t Heide Huisje is een rustgevende vergaderlocatie Den Bosch ligt in het buitengebied van Den Bosch, omringd door bos, hei, weiland en natuur. De ruimte is voorzien van eigen sanitair. Daarnaast is het mogelijk een stevige wandeling te maken in het bos van Brabantslandschap “het Karregat en de Nulandse Heide” dat grenst achter aan de tuin van ’t Heide Huisje.

001-placeholder

Authentieke locatie

001-tree

Landelijk gelegen, midden in het groen

002-chair

Huiselijk, stijlvol en stoer

003-house

Kleinschalig tot 10 personen

Locatie

Vergaderlocatie Den Bosch ’t Heide Huisje ligt achter onze woonboerderij en was een aantal jaren geleden nog een paardenstal. Wij hebben het veranderd naar een inspirerende locatie met een huiselijke karakter. De ‘keuken’ is ingericht met een lange tafel en stijlvolle interieur producten.

Daarnaast is er een heerlijke keuken tot je beschikking, die van alle gemakkelijk is voorzien. Waar wij ook trots op zijn is de heerlijke veranda en de prachtige tuin die grenst aan het bos. Kortom een heerlijke plek om in alle rust te vergaderen, brainstromen of voor een hei- of teamdag.

Prijzen & Reserveren

Wij hebben plek tot max. 10 personen. Ivm met de RIVM richtlijnen hebben wij plek voor 5 personen. De prijzen zijn excl. BTW!
Er is parkeerruimte voor max. 6 auto’s.

De huur van de vergaderruimte Den Bosch is op basis van exclusiviteit: je bent alleen met je eigen gezelschap. Aansluitend of voorafgaand aan het dagdeel toch nog een uurtje extra nodig? Geen probleem! Een extra uur: € 65 per uur.

Ochtenddagdeel: 09.00 tot 13.00 uur

Middagdagdeel: 13.00 tot 17.00 uur

Avonddagdeel: 18.00 tot 22.00 uur.

Afwijken van deze tijden is mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Dagdeel 4 uur

€350,-

(excl. BTW)

Dag 8 uur

€475,-

(excl. BTW)

Voor een echte hei-sessie ben je hier zeker aan het juiste adres. Bijzonder fijne woonkeuken-setting met een tafel die zich perfect leent voor schetsen, schrijven, schrappen en alle andere dingen die nodig zijn om je brainstorm in beeld te kunnen vangen. Na de heerlijke lunch loop je makkelijk even de natuur in voor een extra oplaad momentje voor de middagronde!
Agrifood Capital
Samen met het managementteam van ons kindcentrum geweldig ontvangen. Buitengewoon goede plek om met elkaar ongestoord te kunnen werken, op tijd voorzien van een natje en een droogje. Aanrader om ook de lunch te laten verzorgen.
KC Het Bossche Broek
t Heidehuisje is een fijne plek om in alle rust, en met veel ruimte, effectieve meetings te hebben. Van alle gemakken voorzien! En extra bijzonder omdat Miranda als geen ander weet hoe je gasten verwend met een heerlijk smakende lunch, hapjes en drankjes.
Manpower Nederland
Wat een geweldige locatie! Wij hebben er een heerlijke dag gehad. Huiselijke setting waar je in alle rust kunt brainstormen. Ook de unch is een aanrader. Kan niet anders want het wordt gemaakt door www.etenvaneenlekkeretafel.nl wij komen zeker terug.
Keunen Installatie

Super locatie goed verzorgd, schoon, frisse uitstraling, leuke inrichting, huiselijk gevoel. Eten en drinken heel goed, fijne gastvrouw. De volgende meeting staat weer gepland.

Clementia Centric

Faciliteiten

• 50 m2 sfeervol ingerichte ruimte
• capaciteit – tot 10 personen
• Koffie & Thee met zoete lekkernijen
• Keuken
• Healthy snack in de middag
• Veranda
• WIFI ,VGA en HDMI aansluiting
• Tool kit met papier en stiften +  flip-over
• Wandelen in de tuin, uitzicht op weilanden en bos
De vergaderlocatie is gevestigd in het hart van ’t Heide Huisje namelijk de keuken. De ruimte is voorzien van eigen sanitair. Daarnaast is het mogelijk een stevige wandeling te maken in het bos van Brabantslandschap “het Karregat en de Nulandse Heide” dat grenst achter de tuin van ’t Heide Huisje.

Catering

Bij een inspirerende vergadering hoort natuurlijk een heerlijke gezond ontbijt, lunch of diner. Catering bedrijf Eten van een Lekkere Tafel biedt twee keuzemogelijkheden aan. Er wordt uitsluitend gewerkt met o.a. verse streekproducten, lokale leveranciers en met heerlijke producten uit onze eigen moestuin. Uiteraard behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Luxe Lunch Heerlijk huisgemaakt seizoenssoepje, verschillende luxe sandwiches, groene salade vol met verschillende lekkernijen, kwark met huisgemaakte granola en fruit, heerlijke verse jus en melk. Prijs: €18,50 p.p.

Super de Luxe Lunch Heerlijk huisgemaakt seizoenssoepje, verschillende luxe sandwiches, groene salade vol met verschillende lekkernijen, hartig taartje met vlees of vis, kwark met huisgemaakte granola en fruit, zoete lekkernij, heerlijke verse jus en melk. Prijs €22,00 p.p.

Diner Het is voor ons ook mogelijk een 3-gangen diner te verzorgen, of een Privat Diner.  Prijs vanaf €34,50 p.p.

Dieetwensen? Geef ze vooral door.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.