Vergaderen 

VERGADERLOCATIE DEN BOSCH LANGS DE A2/A59/A58

Vergaderlocatie ’t Heide Huisje is unieke, rustgevende en sfeervolle vergaderlocatie Den Bosch ligt in het buitengebied van Den Bosch, omringd door bos, hei, weiland en natuur. De ruimte is voorzien van eigen sanitair. Daarnaast is het mogelijk een stevige wandeling te maken in het bos van Brabantslandschap “het Karregat en de Nulandse Heide” dat grenst achter aan de tuin van ’t Heide Huisje.

001-placeholder

Authentieke locatie

001-tree

Landelijk gelegen, midden in het groen

002-chair

Huiselijk, stijlvol en stoer

003-house

Kleinschalig tot 10 personen

Vergader Locatie Den Bosch

Vergaderlocatie Den Bosch ’t Heide Huisje ligt achter onze woonboerderij en was een aantal jaren geleden nog een paardenstal. Wij hebben het veranderd naar een inspirerende vergaderlocatie met een huiselijke karakter. De ‘keuken’ is ingericht met een lange tafel en stijlvolle interieur.

Daarnaast is er een heerlijke keuken tot je beschikking, die van alle gemakkelijk is voorzien. Waar wij ook trots op zijn is de heerlijke veranda die de gelegenheid biedt tot lunch in de buitenlucht en de prachtige tuin die grenst aan het bos. Kortom een heerlijke plek om in alle rust te vergaderen, brainstromen of voor een heisessie – of teamdag.

’t Heide Huisje in het kort

 • Groen en duurzaam
 • Centrale ligging tussen Eindhoven en Utrecht
 • Veel mogelijkheden om naar buiten te gaan
 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Rust, ruimte en privacy
 • Verrassend en inspirerend
 • Lekkernijen met streekproducten en uit eigen tuin

OFFERTE AANVRAGEN

Ben je op zoek naar een bijzondere en leuke VERGADERZAAL, TRAININGSLOCATIE, OF WORKSHOPRUIMTE in Brabant? Vergaderlocatie ’t Heide Huisje centraal in Brabant en in de buurt van Den Bosch, Vught, Den Dungen, Berlicum, Oss, Nuland, Geffen, Hedel, Vlijmen en Sint Michielsgestel.

’t Heide Huisje is ook heel geschikt als FOTOSHOOTLOCATIE.

Prijzen & Reserveren

Wij hebben plek tot max. 10  personen. De prijzen zijn excl. BTW
Er is parkeerruimte voor max. 6 auto’s.

De huur van de vergaderruimte Den Bosch is op basis van exclusiviteit: je bent alleen met je eigen gezelschap. Aansluitend of voorafgaand aan het dagdeel toch nog een uurtje extra nodig? Geen probleem! Een extra uur: € 70 per uur.

Ochtend dagdeel: 09.00 tot 13.00 uur

Middag dagdeel: 13.00 tot 17.00 uur

Avond dagdeel: 18.00 tot 22.00 uur.

Afwijken van deze tijden is mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

We gaan er natuurlijk niet van uit maar mocht u toch uw vergadering bij ons annuleren dan zijn dit onze voorwaarden:

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de aankomst, daarna geld een vergoeding van 50%. Bij annulering meer dan 48 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde te betalen. En wanneer op de dag zelf geannuleerd wordt, wordt het volle bedrag in rekening gebracht.

Dagdeel 4 uur

€395,-

(excl. BTW)

Dag 8 uur

€495,-

(excl. BTW)

Voor een echte hei-sessie ben je hier zeker aan het juiste adres. Bijzonder fijne woonkeuken-setting met een tafel die zich perfect leent voor schetsen, schrijven, schrappen en alle andere dingen die nodig zijn om je brainstorm in beeld te kunnen vangen. Na de heerlijke lunch loop je makkelijk even de natuur in voor een extra oplaad momentje voor de middagronde!
Agrifood Capital
Samen met het managementteam van ons kindcentrum geweldig ontvangen. Buitengewoon goede plek om met elkaar ongestoord te kunnen werken, op tijd voorzien van een natje en een droogje. Aanrader om ook de lunch te laten verzorgen.
KC Het Bossche Broek
t Heidehuisje is een fijne plek om in alle rust, en met veel ruimte, effectieve meetings te hebben. Van alle gemakken voorzien! En extra bijzonder omdat Miranda als geen ander weet hoe je gasten verwend met een heerlijk smakende lunch, hapjes en drankjes.
Manpower Nederland
Wat een geweldige locatie! Wij hebben er een heerlijke dag gehad. Huiselijke setting waar je in alle rust kunt brainstormen. Ook de unch is een aanrader. Kan niet anders want het wordt gemaakt door www.etenvaneenlekkeretafel.nl wij komen zeker terug.
Keunen Installatie

Super locatie goed verzorgd, schoon, frisse uitstraling, leuke inrichting, huiselijk gevoel. Eten en drinken heel goed, fijne gastvrouw. De volgende meeting staat weer gepland.

Clementia Centric

Faciliteiten

Als je onze locatie huurt is het volgende voorzien:

• 50 m2 sfeervol ingerichte ruimte
• capaciteit – tot 10 personen, comfortabele stoelen van Studio Henk
• Volautomatische Jura koffiemachine en heerlijke zoete lekkernijen
• self service Keuken
• Healthy snack in de middag
• gratis parkeren op eigen terrein
• WIFI ,VGA en HDMI aansluiting
• Tool kit met papier en stiften +  flip-over
• Wandelen in de tuin, veranda en uitzicht op weilanden en bos
De vergaderlocatie is gevestigd in het hart van ’t Heide Huisje namelijk de keuken. De ruimte is voorzien van eigen sanitair. Daarnaast is het mogelijk een stevige wandeling te maken in het bos van Brabantslandschap “het Karregat en de Nulandse Heide” dat grenst achter de tuin van ’t Heide Huisje.

Food & Drink arrangement

 

Koffie/thee arrangement

JURA koffie apparaat met onbeperkt versgemalen bonen koffie (cappuccino, espresso) diverse theesoorten van CLIPPER en verse gember, munt & citroen voor je favoriete thee!

home-made lekkernij in de ochtend.

Fruitwater & Bruiswater

Vers fruit

Prijs: €15,00   p.p. 8 uur

Prijs: €12,50   p.p. 4 uur

 

Bij een inspirerende vergadering hoort natuurlijk een heerlijke gezond ontbijt, lunch of diner. Catering bedrijf Eten van een Lekkere Tafel  biedt een keuzemogelijkheden aan. Er wordt uitsluitend gewerkt met o.a. verse streekproducten, lokale leveranciers en met heerlijke producten uit onze eigen moestuin. Uiteraard behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Luxe Lunch Heerlijk huisgemaakt seizoenssoepje, verschillende luxe sandwiches, groene salade vol met verschillende lekkernijen, kwark met huisgemaakte granola en fruit, heerlijke verse jus en melk. Prijs: €21,50 p.p.

De groente en fruit wat wij gebruiken voor de lunch komst zoveel mogelijk uit onze eigen (moes)tuin.

Diner Het is voor ons ook mogelijk een 3-gangen diner te verzorgen, of een Privat Diner.  Prijs vanaf €47,50 p.p.

Dieetwensen? Geef ze vooral door.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

BREAK OUT SESSIES

 

WANDEL SESSIE

Dompel je als team samen onder in de prachtige natuur achter ’t Heide Huisje. Door te wandelen beleef je de natuur op een originele en nieuwe manier dat zorgt voor vertraging, verstilling en verbinding. Je team wordt begeleidt door  Miranda Verberne SLow Walking Coaching.

Miranda leidt de groep op een rustig tempo door het bos en geeft korte, verstillende oefeningen die helpen om je zintuigen te openen en spanning los te laten. Na afloop voelt je team zich opgeladen, creatiever en open voor nieuwe inzichten en uitdagingen.

Om een optimaal resultaat bij deze Break Out Wandel Sessie te krijgen is de wandeling geschikt voor teams tot maximaal 8 personen. De duur van de wandeling is ongeveer 1 uur waarin we ongeveer 2,5 km wandelen.

Het thema/doel bespreken we vooraf zodat ik de eventuele oefeningen hierop kan aanpassen. Belangrijk hierbij is dat we de gezamenlijke teamprestatie verbeteren. Denk hierbij aan:

 • meer begrip voor elkaar, saamhorigheid en verbinding
 • prettigere onderlinge werksfeer
 • meer rust en focus
 • Meer interactie tussen deelnemers
 • Meer plezier

Het doel van de Break Out Wandel Sessie is dat we in kleine groepjes (2-3) personen een specifiek onderwerp gaan bespreken. Deelnemers komen na een heerlijk wandeling buiten met meer creativiteit terug, maar ook met meer energie en betrokkenheid.

Deze Break Out Wandel Sessie is geschikt voor het generen van ideeën, terugkijken, vooruitkijken, evalueren, visie of strategie ontwikkelen, het toepassen van theorie op praktijk, of het bespreken van praktische toepassingen van nieuw beleid. Het is geschikt voor meer persoonlijke uitwisseling of het verdelen van het te bespreken onderwerpen over subgroepen.

Voorbeeld Programma:

Zo kan een Break Out Wandel Sessie van 1,5 uur er uitzien, inclusief plenaire terugkoppeling

Start na de lunch

Break Out Wandel Sessie van 13.00 -14.30 uur

Groep van 8 deelnemers, maken zelf groepjes van 2- 3 mensen

Lengte route voor 45 minuten, ca 2,5 km

13.00 uur aftrap door Wandel Coach

13.05 uur Start Break out Wandel Sessie in 2-3 tallen

13.30 uur Plenaire uitwisseling (met alle 8), wandelcoach stelt extra vraag

13.45 uur wandeling in 2- 3 tallen

14.15 uur terugkomst en verzamelen binnen in de locatie

14.20 uur uitwisselen en conclusies trekken, samenvatting door wandelcoach

14.30 uur afsluiting

Deelnemers schrijven oogst op postets en plakken dit op flip-over

13.50 uitwisselen en conclusies trekken, samenvatting door wandelcoach

14.30 afsluiting

 

Locatie: Inspiratie locatie ’t Heide Huisje (Nuland)

Duur: 1,5 uur (optioneel na de Lunch)

Prijs:  395,00 euro ex BTW inclusief Wandeling en voorbereiding Programma

 

WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN

Tijdens deze workshop schik je je eigen pluk boeket vol mooie bloemen. Je krijgt van mij een knipschaar en je gaat op ontdekking in onze eigen bloemenweide. Daarna leer ik je ook de korenschoof techniek.

Tijd 1,5 uur

Inclusief pluk boeket en vaas

locatie ’t Heide huisje

Meer info over de prijs stuur mij een mailtje.

 

BLOTEVOETENPAD

Uniek is het 1,5 kilometer lange Blotevoetenpad in Rosmalen. Schoenen en sokken uit en ondervind wat houtsnippers, kiezels, gras, water en modder met je doen. Het is heerlijk ontspannen, gezond en is een verrassende nieuwe natuurbeleving.

Tijd 1,5 uur

Locatie 10 min wandelen vanaf ’t Heide Huisje

Meer info over de prijs stuur mij een mailtje.

 

WORKSHOP NATUURDRUKKEN

Tijdens de workshop natuurdruk leer je de natuur af te drukken met behulp van een etspers. We bekijken de verzamelde bladeren, takjes en plantjes en ontdekken tijdens het afdrukproces de verwonderlijke structuren en organische vormen.  Tijdens de workshop maak je een aantal kunstwerken op A5-formaat die je thuis een mooi plekje kan geven. De workshop wordt gegeven door kunstenaar Sarah van Rossem.
Tijd 1,5 uur
Kleine groepen maken zo’n 5-6 afdrukken p.p.
Grote groepen maken zo’n 3-4 afdrukken p.p.
Meer info over de prijs stuur mij een mailtje.
WORKSHOP SCHAPENDRIJVEN
Een workshop schapendrijven is een bijzondere activiteit en bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen het bedrijf of op de afdeling te versterken. Na een intrigerende demonstratie van een authentieke schaapherder en zijn honden krijgen alle medewerkers zelf de mogelijkheid om diverse opdrachten met de schaapskudde uit te voeren.
Dat lijkt gemakkelijker dan gedaan! De beste stuurlui staan immers aan wal! De ambitie om even zelf schaapherder te zijn is altijd goed voor een overdosis hilariteit!
VOOR MEER INFO STUUR MIJ EEN MAILTJE