• Vergaderlocatie 't Heide Husije
  • Vergaderlocatie 't Heide Huisje

Back to Nature and Your Self Retraite

Hoe fijn zou het zijn om even weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen, om tijd, ruimte te maken voor jezelf in ’t Heide Huisje omringd door natuur.

Bij ’t Heide Huisje kun je een verbindings Retreat boeken. Doel van deze retreat is om jezelf te reconnecten met jezelf en de natuur.

Tijdens de Wandel retraite verblijf in ’t Heide Huisje gelegen aan het bos en hei. ’t Heide Huisje is huiselijk en smaakvol ingericht en voorzien van alle luxe zoals een heerlijk bed, Kardon Speaker, jura koffiemachine, bank, badkamer met bad en heerlijk tafelboeken.

 

NATUUR ALS DECOR

De natuur in de omgeving is prachtig. Vanuit tuin van ’t Heide Huisje loop je zou het bos en hei in. We hebben mooie routes uitgestippeld om te wandelen of je kunt er ook voor kiezen te lummelen in de hangmat of te genieten van een hout gestookte hot tub.

LEKKER GEZOND

Naast wandelen is voeding ook een belangrijk onderdeel van dit wandel weekend. Iedere dag worden met veel liefde heerlijke vegetarische maaltijden bereid met zoveel mogelijk groente en fruit uit eigen tuin om en zo puur mogelijk koken.

De maaltijden worden gemaakt met zoveel mogelijk lokale seizoensproducten die van biologische boeren uit de omgeving komen. Heerlijk en gezond koken is mijn passie.

WANDELCOACHING

Weet je wat deze 3- daagse Back to Nature Solo Retrait echt bijzonder maakt? De SLOW WALKING RETRAITE in de natuur samen met gastvrouw en wandelcoach Miranda.

Naast het programma met de wandelingen en overige activiteiten is er voldoende tijd om tussendoor samen of alleen een boek te lezen, van een massage te genieten of een wandeling te maken.

Locatie : ’t Heide Huisje (Nuland Gemeente Den Bosch)

Dagen/Datum: in overleg

Kosten: vanaf 975 euro ex BTW

Programma:

Stuur een mail als je het 3-daagse Back to Nature and your Self Retreat programma wilt ontvangen

Natuurgebied: Karregat/Waterleidingsgebied Rosmalen/Nulandse heide

De mindful wandeling die ik gedaan heb met Miranda was heerlijk. Als ondernemer voelde ik dat mijn energie aan het wegstromen was. Ik was zelf aan het twijfelen of ik nog ondernemers wilde blijven. Tijdens het wandelen stelde Miranda mij de vraag: Waarom ben jij eigenlijk ondernemer geworden.

Na de mindful wandeling lukte het mij om mijn negatieve gedachten die ik had over mijn bedrijf positief om te draaien. Ik heb besloten na de mindful wandeling anders te gaan kijken naar mijn Onderneming en naar mijzelf. Miranda helpt mij hier nog steeds bij als coach.

Tijdens mijn verblijf bij ’t Heide Huisje zag ik dat het mogelijk was een mindful wandeling te doen. Ik dacht waarom niet laat ik mijzelf eens verwennen. De wandeling was fijn en het bos achter ’t Heide Huisje is zo mooi. Omdat ik niet echt met een doel erin ging heeft de wandeling mij heel veel gebracht. Miranda luisterde en stelde goede vragen. Het cadeau aan mijzelf bleek later een groot cadeau. Dank je wel Miranda.

Ik was toe aan meer energie. Ik volg Miranda al een tijdje op instagram en ik zag dat ze een Mindful wandeling aanbod. Ik hoefde niet lang na te denken ik vond dit wel een leuk idee.De ochtend zelf was regenachtig en koud. Maar de wandeling was echt magisch! Miranda liet mij de mooie plekken zien. Vol energie ging ik naar huis en vanaf die ochtend ben ik zelf heerlijk gaan wandelen. Mooi of geen mooi weer ik trek mijn schoenen aan en ik ga. Thanx lieve Miranda

  • Vergaderlocatie 't Heide Husije