Individuele Coaching

1 – op – 1  Coaching

In de individuele sessie  gaan wij 1 – op -1 kijken welke social media kanalen voor jouw onderneming het meest geschikt zijn.

Tijdens deze individuele coaching gaan we ook leren hoe jij instagram kunt inzetten voor jouw onderneming en hoe jij jouw verhaal doorvertaald naar instagram en hoe jij je doelgroep kunt bepalen.

Voor wie heb ik deze individuele coaching ontwikkeld:

Voor (multifunctionele landbouw) ondernemers, Gastenverblijf eigenaren, Vergaderlocaties, boerderijwinkels of kinderdagverblijven die behoefte hebben aan 1 op 1 begeleiding en behoefte hebben om te kijken wat social media voor hun onderneming kan betekenen.

Wat kun je verwachten?

 1. Het beschrijven van je juiste doelgroep
 2. Hoe je o.a. instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf
 3. Hoe kun je meer zichtbaar worden met je bedrijf zonder daarvoor te betalen
 4. Hoe kun je het beste jouw content inplannen voor instagram

Aan de eind van de dag heb je:

 1. Een sterke doelgroep bepaling, vertaald naar jouw onderneming
 2. Een instagram content gemaakt voor jouw instagram om bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te generen om uiteindelijk meer omzet te behalen.
 3. Hoe je social media strategie maakt zodat je doelen gaat behalen

Over mij: 

De individuele coaching wordt gegeven  door Miranda Verberne. Ik geloof in de kracht van Social Media om in te zetten om meer gasten/klanten te krijgen en om uiteindelijk meer omzet te behalen. Ik deel graag mijn ervaringen tijdens deze individuele coaching wat het mij als ondernemer heeft opgeleverd.

Miranda Verberne – Eigenaresse en oprichtster van Inspiratie locatie ’t Heide Huisje, Cateringbedrijf Eten van een Lekkere Tafel Daarnaast ben ik jaren daarvoor werkzaam geweest in verschillende Sales functies en HR functies bij dienstverlenende organisaties.

WAAR, WANNEER EN TARIEF

Datum:     in overleg, wat jou schikt

Tijdstip:    in overleg

Locatie:    bij jou aan de keukentafel of aan de keukentafel in ‘t Heide Huisje

Tarief:       795 euro ( excl. BTW) per persoon per dag

Inclusief

 • Notebook & Content Planner
 • Lunch
 • koffie/thee en zoete lekkernijen
 • 1 -op- 1 telefonische coaching met ons van 30 minuten na afloop van de individuele sessie

Note: ter voorbereiding op de individuele sessie ontvang je vragen die je van te voren uitwerkt en mij terug stuurt.

Miranda heeft mij super goed geholpen met Social Media. Tijdens de individuele coaching heb ik samen met haar gekeken naar mijn doelgroep en profiel. Uiteindelijk heeft ze heel duidelijk uitgelegd hoe ik Instagram kan gebruiken om meer klanten te bereiken. Ik kan Miranda zeker aanbevelen. Veel geleerd!
Marjolein

Dank je wel voor alle input, goede tips & tricks en inzichten die ik heb gekregen tijdens de 1 -op- 1 sessie. Ben meteen aan de slag gegaan. Heb je inmiddels ook een collega enthousiast gemaakt om jouw te bellen.

Marlenne