Individuele Coaching

1 – op – 1  Coaching

In de individuele sessie  gaan wij 1 – op -1 kijken welke social media kanalen voor jouw onderneming het meest geschikt zijn.

Tijdens deze individuele coaching gaan we ook leren hoe jij instagram kunt inzetten voor jouw onderneming en hoe jij jouw verhaal doorvertaald naar instagram en hoe jij je doelgroep kunt bepalen.

Voor wie heb ik deze individuele coaching ontwikkeld:

Voor ondernemers, Gastenverblijf eigenaren, of Vergaderlocatiesdie behoefte hebben aan 1 op 1 begeleiding en behoefte hebben om te kijken wat social media voor hun onderneming kan betekenen.

Wat kun je verwachten?

 1. Het beschrijven van je juiste doelgroep
 2. Hoe je o.a. instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf
 3. Hoe kun je meer zichtbaar worden met je bedrijf zonder daarvoor te betalen
 4. Maken van unieke content
 5. Fotografie
 6. Hoe kun je het beste jouw content inplannen voor instagram

Aan de eind van de dag heb je:

 1. Een sterke doelgroep bepaling, vertaald naar jouw onderneming
 2. Een instagram content gemaakt voor jouw instagram om bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te generen om uiteindelijk meer omzet te behalen.
 3. Hoe je social media strategie maakt zodat je doelen gaat behalen

Over mij: 

De individuele coaching wordt gegeven door Miranda Verberne. Ik geloof in de kracht van Social Media om in te zetten om meer gasten/klanten te krijgen en om uiteindelijk meer omzet te behalen. Ik deel graag mijn ervaringen tijdens deze individuele coaching wat het mij als ondernemer heeft opgeleverd.

Miranda Verberne – Eigenaresse en oprichtster van Inspiratie locatie ’t Heide Huisje en mede oprichtster van HiBOER en Cateringbedrijf Eten van een Lekkere Tafel Daarnaast ben ik jaren daarvoor werkzaam geweest in verschillende Sales functies en HR functies bij dienstverlenende organisaties.

WAAR, WANNEER EN TARIEF

Datum:     in overleg, wat jou schikt

Tijdstip:    in overleg

Locatie:    Via ZOOM of bij jou aan de keukentafel of aan de keukentafel in ‘t Heide Huisje

Tarief:       350 euro ( excl. BTW) per persoon (3 uurtjes)

 

Inclusief

 • Notebook & Content Planner
 • Lunch
 • 1 -op- 1 telefonische coaching met ons van 30 minuten na afloop van de individuele sessie
 • e-werkboek doelgroepbepaling

Note: ter voorbereiding op de individuele sessie ontvang je vragen die je van te voren uitwerkt en mij terug stuurt.

Lieve Miranda, dank je wel voor je inspirerende coaching. Het was niet alleen leerzaam, ook weet ik nu veel beter wie ik ben, wie mijn ideale gast is en heb ik veel meer helder waarom ik een gastenverblijf run. 
Ook heb geleerd om onafhankelijk te worden van betaalden platforms. Ik heb de tips en tricks de afgelopen weken meteen in de praktijk gebracht en het werkt echt.  Kortom de individuele coaching was het meer dan waard.

Dank je wel voor alle input, goede tips & tricks en inzichten die ik heb gekregen tijdens de 1 -op- 1 sessie. Ben meteen aan de slag gegaan. Heb je inmiddels ook een collega enthousiast gemaakt om jouw te bellen.

Marlenne