Locatie Coaching

1 – op – 1  Coaching

In de individuele sessie  gaan wij 1 – op -1 kijken welke Sales en Marketing kanalen voor jouw gastenverblijf- vergaderlocatie het meest geschikt zijn.

Tijdens deze individuele coaching gaan we ook leren hoe jij Sales en Marketing  kunt inzetten voor jouw gastenverblijf- vergaderlocatie.

Voor wie heb ik deze individuele coaching ontwikkeld:

Voor Gastenverblijf eigenaren, of Vergaderlocaties die behoefte hebben aan 1 op 1 begeleiding en behoefte hebben om te kijken wat Sales en Marketing voor hun onderneming kan betekenen.

De volgende onderwerpen komen zeker aanbod:

  1. Hoe je o.a. Social Media  kunt inzetten voor jouw locatie
  2. Het beschrijven van de juiste doelgroep
  3. Hoe kun je meer zichtbaar worden met je locatie zonder daarvoor te betalen
  4. Maken van unieke content
  5. Fotografie

Maar ook welke prijzen je kunt hanteren voor jouw gastenverblijf of vergaderlocatie. Welke componenten neem je hierin mee denk hierbij aan bijvoorbeeld catering. Maar ook wat voor nevenactiviteiten toegevoegd kunnen worden aan jouw locatie om nog meer te onderscheiden van de rest.

Over mij: 

Als gastenverblijf coach biedt ik praktische en haalbare Sales en Marketing  adviezen aan gastenverblijf- en vergaderlocaties.

Als trotse eigenaresse van mijn eigen inspiratielocatie ’t Heide Huisje weet ik als geen ander welke facetten er nodig zijn om een succesvolle en winstgevende locatie te runnen. Maar ook mijn jaren lange Sales en HR ervaring bij verschillende dienstverlenende organisaties neem ik hierin graag mee.

Aantal locaties die al gebruik hebben gemaakt van ons advies

De Smulhoeve in Kaatsheuvel

Bed and Breakfast Great Gent  in Gent

Logeren bij Laura in Scheulder

De Houtse Heuvel in Den Hout

Roots Inspiratie locatie in Haaren

BB Heikantse Hoeve in Berlicum

In ons straatje in Rosmalen

Life is good in Heeswijk Dinther

Studio Koning Haarlem

WAAR, WANNEER EN TARIEF

Datum:     in overleg, wat jou schikt

Tijdstip:    in overleg

Locatie:    Via ZOOM of bij jou aan de keukentafel. Dat laatste heeft mijn voorkeur zodat ik persoonlijk kan kennismaken met jullie onderneming.

Tarief:       140 euro ( excl. BTW)  (2 uur)

Tijdens dit gesprek stel ik wat meer vragen over jouw onderneming. Wie is jouw doelgroep, wat is jouw concept en hoe bereik jij jouw klant.

Het resultaat is dat ik een aantal concrete (Sales en Marketing) adviezen geef die een bijdragen kunnen leveren aan het professionaliseren van jouw onderneming.

Een eventueel vervolgtraject zou kunnen zijn dat ik jouw onderneming op Sales en Marketing gebied kan helpen om verder te laten groeien.

Lieve Miranda, dank je wel voor je inspirerende coaching. Het was niet alleen leerzaam, ook weet ik nu veel beter wie ik ben, wie mijn ideale gast is en heb ik veel meer helder waarom ik een gastenverblijf run. 
Ook heb geleerd om onafhankelijk te worden van betaalden platforms. Ik heb de tips en tricks de afgelopen weken meteen in de praktijk gebracht en het werkt echt.  Kortom de individuele coaching was het meer dan waard.

Dank je wel voor alle input, goede tips & tricks en inzichten die ik heb gekregen tijdens de 1 -op- 1 sessie. Ben meteen aan de slag gegaan. Heb je inmiddels ook een collega enthousiast gemaakt om jouw te bellen.

Marlenne