Het Heidehuisje
Ondermerscoach BLOOM

Solo Retreat

Het is tijd voor verandering! Het is tijd om je goed te voelen en de keuzes te maken die je gelukkig maken. Je wilt je verlangen een stem geven en bent klaar met de onrust en stress in je lichaam. Je wilt af van de negatieve gedachtes en wilt keuzes maken vanuit je gevoel die je gelukkig maken.

Of je bent klaar voor de volgende stap in je onderneming. Maar je weet alleen niet helemaal hoe je dat gaat doen. Of je zou graag meer financiƫle vrijheid willen creƫren maar je weet alleen niet hoe je dat moet doen.

Dan is de 2 of 3-daagse SOLO RETREAT in de natuur iets voor jou! Tijdens deze dagen ga je verbinden met jezelf en de natuur! Je gaat al je zintuigen openen zodat jij zelf weer meer gaat leven i.p.v. overleven en eventueel stappen gaat maken met je onderneming.

Naast het runnen van 't Heidehuisje & 't Vergaderhuisje is Miranda ook werkzaam als Business & Systemisch coach. Onder de naam Bloom Business coaching organiseert ze twee- of drie daagse Solo Retreats in de natuur. Werken aan jezelf of je onderneming, verbinden met de natuur en ontspannen in de B&B. 
Naar Bloom
Copyright 2013-2024 Het Heidehuisje -