Wie ben ik

Mijn naam is Miranda Verberne, gastvrouw van ’t Heide Huisje en Wandel&Systemisch coach bijna 27 jaar woonachting in het mooie ‘s-Hertogenbosch samen met Jan Hein, Lieve en Hond Bo. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in verschillende HR en Sales functies, heb ik ervoor gekozen om 9 jaar geleden mijn vaste baan in te ruilen voor ondernemerschap. De reden hiervoor was dat ik niet meer kon genieten van mijn werk. De werkdruk was hoog en ik merkte dat ik niet meer met plezier naar mij werk ging.

Ik wilde graag leuk werk waar ik mijn creativiteit kon toepassen en meer tijd voor mijn gezin zou krijgen. Daarnaast verlangde ik naar vrijheid zonder me aan te hoeven passen. Na verschillende wegen heb ik mijn droom baan gevonden. Alles viel op zijn plaats waar ik zo naar verlangde. Impact, vrijheid en het maken van plezier.

Als wandel&systemisch coach, coach ik ondernemers, werknemers en jong volwassenen. De gesprekken die wij hebben vinden regelmatig wandelend plaats in de natuur of zittend aan de lange keukentafel  in ’t Heide Huisje. Mijn persoonlijke voorkeur wandelend!

Want tijdens het wandelen vertraag je en geniet je van het buiten zijn. De beeldschone natuur als decor maakt dat je even je gedachten kunt verzetten om je drukke bestaan in perspectief te plaatsen.

Daarnaast doneren wij elk jaar een bedrag aan een natuurproject. Elke jaar zullen wij in de maand December bekend maken hoeveel wij doneren aan welke Nederlandse (natuur) stichting. Elk jaar zal dit een andere (natuur) stichting zijn.

Voor 2022 steunen wij Trees for all.

 

Neem contact met mij op