Het Heidehuisje

Flexibele vergaderlocatie & coachingsruimte nabij Den Bosch

Vergaderen op een unieke locatie in een oud spoorhuisje in het Brabantse Nuland, vlakbij Den Bosch. Deze flexibele vergaderlocatie ligt aan rand van de Nulandse Heide, tegen natuurgebied het Karregat en is gemakkelijk te bereikbaar via de A2.

't Vergaderhuisje is volledig zelfvoorzienend en biedt plaats aan 5 personen. Het heeft een pantry waar je koffie en thee kunt zetten, een dames- & herentoilet en beschikt over een LCD Scherm, HDMI Kabel, toolkit en een flipover. Parkeren kan op eigen terrein.

Door het zelfvoorzienende karakter van deze vergaderruimte leent 't Vergaderhuisje zich ook goed voor coachingsconsulten. Daarom is deze vergaderruimte te huur vanaf 2 uur, precies lang genoeg voor een fijne sessie.

Wil je een activiteit als onderdeel van jouw meeting. Wij hebben al diversen dingen voor onze klanten georganiseerd. Denk hierbij aan een wandelsessie onder begeleiding van een wandelcoach of schapen drijven. Vraag gerust naar de overige mogelijkheden!

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Wil je langer dan een dag gebruik maken van 't Heide Huisje?  Meerdaagse arrangementen en bijeenkomsten voor teams of groepen zijn ook mogelijk in samenwerking met één van de fijne slaaplocaties in de omgeving op slechts enkele minuten rijden van 't Heide huisje.

Daar ben je na het diner of na de avondsessie van harte welkom. 't Heide Huisje verzorgt. Wij organiseren dit graag voor je op basis van jouw wensen inclusief de facturatie. (Prijs kamers: vanaf € 125,- pp).

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

OVERNACHTEN BIJ 'T HEIDE HUISJE?

't Heide Huisje is een daglocatie. Kom je van ver? Dan kun je blijven slapen. Als begeleider of als deelnemer. 't Heide Huisje beschikt over een fijne gastenkamer voor 1 persoon met alle comfort en sanitaire voorzieninge

Tarieven

excl btw
Flexibel / 2 uur
160,-

Dagdeel / 4 uur
295,-

Hele dag / 8 uur
395,-

Uurtje extra
75,-

Lunch
21,50 p.p.

Koffie & Thee Arrangement
incl. homemade lekkers
12,50 p.p. (dagdeel) / 15,00 p.p. (hele dag)

Vraag een offerte aan
Copyright 2013-2024 Het Heidehuisje -