Het Heidehuisje

Vergaderlocatie aan de rand van Den Bosch

Dichtbij A2/A59/A58

Onze twee vergaderruimtes vind je vlakbij Den Bosch, aan de rand van de Nulandse Heide en tegen het natuurgebied Karregat. In 't Heidehuisje word je volledig ontzorgt door gastvrouw Miranda en kun je zelfs lunchen, borrelen of dineren. 't Vergaderhuisje is een zelf voorziende locatie waar je op flexibele tijden kunt vergaderen. De laatstgenoemde locatie is tevens ook geschikt voor coaching sessies.


BREAK OUT WANDEL SESSIE


Wissel de binnen vergaderlocatie af met een groene vergaderlocatie. Dat wandelen een positief effect heeft op ons BREIN, onze CREATIVITEIT en onze PRODUCTIVITEIT is algemeen bekend. Als je buiten bent lukt het vaker afstand te nemen van het werk, beter te relativeren en te reflecteren.

De afgelopen jaren heb ik vele wandel sessies georganiseerd en begeleid. Als coach ervaar ik dat elk seizoen in de natuur een spiegel is voor teamvraagstukken. Daarnaast neem ik mijn jarenlange werkervaring als HR Manager mee. Die weer bijdragen aan de vorm of inhoud van de wandel sessie.

Door te wandelen beleef je de natuur op een orginele en nieuwe manier dat zorgt voor:

- VERTRAGING, VERSTILLING, VERBINDING, RUST, SAAMHORIGHEID EN FOCUS

Als (wandel) coach begeleid ik teams (max 10) op een rustig tempo door het natuurgebied wat achter onze locaties ligt. Tijdens de wandeling geef ik korte en verstillende oefeningen die helpen om je zintuigen te openen en en eventuele spanningen los te laten. Na afloop voelt het team/medewerker zich opgeladen, creatiever en open voor nieuwe inzichten en uitdagingen.

De duur van de wandeling is ongeveer 1,5 uur waarin we ongeveer 2,5 kilometer wandelen. Het thema bespreken we vooraf zodat eventuele oefeningen hierop kan aanpassen. Belangrijk hierbij is dat we de gezamenlijke teamprestatie verbeteren.

INVESTERING
De investering voor het begeleiden van de wandel BREAK OUT sessie vanaf € 225,00 (excl. BTW). Het tarief is afhankelijk van de duur van de sessie en de complexiteit van de hulpvraag. 

Gaan wij samen aan de slag?
Wil je meer energie in je teamsessie brengen én er meer uithalen?
Wil je graag meer verbinding en saamhorigheid in het team?
Dan help ik je graag!
Vergaderlocatie Den Bosch vlakbij A2

't Heidehuisje

10 personen
Geheel ontzorgd/gastvrouw aanwezig
Veel daglicht en uitzicht op de natuur
Prettige akoestiek
Verse bonenkoffie, cappuccino en gember & munt thee
Binnen & buiten (bijvoorbeeld in de Kas&Veranda)
Vrij parkeren 
Lunch & Diner mogelijkheid
Meer informatie

't Vergaderhuisje

5 personen
Zelfvoorzienend
Prettige akoestiek
Veel daglicht en uitzicht op de natuur
Koffie & Thee
Lunch mogelijkheid
Vrij parkeren
Ook geschikt voor coaching
Meer informatie
Copyright 2013-2024 Het Heidehuisje -