Het Heidehuisje

Shootlocatie

in Brabant vlakbij Den Bosch

't Heidehuisje leent zich ontzettend goed voor een fotoshoot voor een boek of een editorial in een magazine. In onze landelijke frisse Scandinavische keuken is al menig kookboek gefotografeerd en de tuin diende al een aantal keer als decor voor foto's in tijdschriften. 

Landelijke keuken voor een fotoshoot of kookprogramma

Een volledig ingerichte landelijke frisse Scandinavische keuken met kookeiland. Perfect voor de fotografie van je kookboek of voor het filmen van een kookprogramma. 

B&B als fotoshoot locatie

Onze bed & breakfast is een veel geboekte locatie voor verschillende shoots. Een portretshoot, loveshoot, boudoirshoot of productfotografie, het is allemaal  mogelijk. Je hebt de hele B&B tot je beschikking. De oude omgebouwde paardenstal is 50m2 en bestaat uit twee verdiepingen. 

Beneden is de grote keuken met een prachtige grote stalraam. Boven vind je een ruime slaapkamer met het mooiste lichtinval, een lichte badkamer en een kleine living.

Fotoshoot in een tuin met kas

Onze zeer fotogenieke tuin heeft een grote bloemenweide die bijna het hele jaar volstaat met de mooiste bloemen, een kas, een schommel, een hangmat, een moestuin en een kleine kas. Er is ook een boomgaard die zomers vol met appels hangt. De tuin grenst aan een weiland en een bos. 

Prijzen shootlocatie

Je huurt onze shootlocatie al vanaf 395,- per dagdeel. Deze prijs is exclusief BTW en schoonmaakkosten. Desgewenst kun je er ook nog een heerlijke lunch bijboeken.
Vraag een offerte aan
Copyright 2013-2024 Het Heidehuisje -