Het Heidehuisje

Sfeervolle vergaderlocatie aan de rand van Den Bosch

vlakbij de A2/A59

Geheel ontzorgd vergaderen of brainstormen in een ruimte vol mogelijkheden! Vergaderlocatie 't Heidehuisje  grenst aan het natuurgebied Nulandse Heide en Karregat en ligt in het Brabantse Nuland, vlakbij Den Bosch en is gemakkelijk te bereikbaar via de A2/A59. 

De vergadertafel biedt ruimte aan 10 personen en is gevestigd in een inspirerende ruimte met veel daglicht, waar je zelf de lekkerste verse bonenkoffie zet of een muntthee maakt. Of laat je volledig ontzorgen en kies voor een koffie & thee arrangement mét homemade lekkers. Willen jullie tussendoor lunchen? Op verzoek bereidt gastvrouw Miranda een heerlijke en gezonde lunch met lekkere broodjes, salades, een seizoenssoepje, jus d'orange & vers fruit. Een 3-gangen diner of een borrel behoort ook tot de mogelijkheden

Onze vergaderlocatie is uiteraard voorzien van LCD Scherm, HDMI Kabel, toolkit & flipover. Voor het parkeren kunnen jullie gebruik maken van de parkeerplaats achter onze locatie. Let op: er is ruimte voor maximaal 6 auto's . De rest kunnen parkeren bij onze buren.

Wil je een activiteit als onderdeel van jouw meeting. Wij hebben al diversen dingen voor onze klanten georganiseerd. Denk hierbij aan een wandelsessie onder begeleiding van een wandelcoach of schapen drijven. Vraag gerust naar de overige mogelijkheden!

CENTRAAL GELEGEN

Onze locatie is ideaal gelegen vlakbij Den Bosch, Rosmalen, Oss. Maar ook de A2,A50 en A59 zijn zeer dichtbij. Onze locatie ligt zeer centraal. 20 a 40 minuten rijden vanuit Nijmegen, Eindhoven, Utrecht, Tilburg en Breda.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij 't Heide Huisje vinden wij persoonlijke aandacht voor de gasten heel belangrijk. Tijdens de hele dag is er een gastvrouw aanwezig. Ze ontvangt de gasten en zorgt dat de dag perfect verloopt.

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Wil je langer dan een dag gebruik maken van 't Heide Huisje? Meerdaagse arrangementen en bijeenkomsten voor teams of groepen zijn ook mogelijk in samenwerking met één van de fijne slaaplocaties in de omgeving op slechts enkele minuten rijden van 't Heide Huisje.

Daar ben je na het diner of na de avondsessie van harte welkom. 't Heide Huisje verzorgt. Wij organiseren dit graag voor je op basis van jouw wensen inclusief de facturatie. (Prijs kamers: vanaf € 125,- pp).

OVERNACHTEN BIJ 'T HEIDE HUISJE?

't Heide huisje is een daglocatie voor teams.  Kom je van ver? Dan kun je blijven slapen. Als begeleider of als deelnemer. 't Heide huisje beschikt over een fijne gastenkamer voor 1 persoon met alle comfort en sanitaire voorzieningen.

Vergaderen in de natuur of in de kas

Liever buiten vergaderen? In onze gezellige tuin zetten we een grote tafel voor jullie klaar. Zijn de weergoden ons niet zo goed gezind? Dan kunnen jullie terecht onder de veranda of in de kas, onze persoonlijke favoriete buitenruimte! Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om binnen te vergaderen en buiten te lunchen.
Kuijpers installatie techniek - Gemeente Oss - Gemeente Den Bosch - Enexis - Essent - Mars - Charlotte van Beuningen - Heijmans - van Neynsel - ATO scholenkring - Friesland Campina -  ABN AMRO en vele andere bedrijven gingen je al voor.

Reviews

  • "Landelijk gesitueerd, ideale locatie om even los te komen van je dagelijkse werkomgeving en inspirerend voor een succesvolle teambuilding. Heerlijk zelf gemaakte, verse lunch die net even anders is. Uitstekende service en fijne ontvangt door gastvrouw. Aanrader!" - Lotte
  • "We komen hier graag regelmatig voor een dag met collega`s! Een erg fijne locatie, makkelijk bereikbaar. Een goede sfeer, heel goed verzorgd. Lekkere lunch!"- Els
  • "Een fijn warm welkom en heerlijke locatie voor vergadering of lunch. We komen snel weer eens terug." - VLC & Partners

Tarieven

excl btw
Dagdeel / 4 uur
8:30 - 12:30 of 13:00 - 17:00
 395,- 

Hele dag  / 8 uur
8:30 - 17:00
495,- 

Uurtje extra
75,- 

Lunch 
21,50 p.p. 

3-gangen Diner
47,50 p.p. (extra drankjes o.b.v. nacalculatie)

Borrel Arrangement
8,50 p.p. (extra drankjes o.b.v. nacalculatie)

Koffie & Thee Arrangement
incl. homemade lekkers
12,50 p.p. (dagdeel) / 15,00 p.p. (hele dag)

Vraag een offerte aan
Copyright 2013-2024 Het Heidehuisje -