Het Heidehuisje

Na los van elkaar meerdere workshops te hebben gegeven, hebben Miranda van ‘t Heide huisje, Resi van Kamille bloemen en Eline Froukje Photography, besloten hun krachten te bundelen in een hele toffe nieuwe workshop.

Tijdens deze dag krijg je een workshop tafelstyling, bloemstyling en fotografie. Je ontmoet mede creatievelingen, er is een heerlijke lunch en er is ruim de tijd om aan de slag te gaan om al het geleerde in de praktijk te brengen. In verschillende set ups rondom de bosrijke omgeving van ’t Heide huisje kun je alle kanten op. Hierbij mag je gebruik maken van de talloze prachtige stylingproducten van ’t Heide huisje. Je mag uiteraard ook eigen producten meebrengen, als je deze graag mooi vast wilt leggen.

 

Tijdens deze creatieve dag ga je aan de slag om met behulp van ons iets moois te gaan creëren. Denk bijvoorbeeld aan:

– Content creëren voor jou website en/of social media.
– Mooie productfoto’s maken.
– Uitbreiding van je portfolio.
– Inspiratie opdoen voor thuis of je eigen bedrijf.

Voor wie is de workshop?

Voor iedereen die dol is op mooie gedekte tafels, fotografie en bloemen. Je hoeft niet perse (hobby) fotograaf te zijn, maar als je in het bezit bent van een camera is dat wel handig.

Wie zijn wij?
Resiis freelance bloemstylist. Met haar bloemen verzorgd ze al ruim 4 jaar de aankleding van bruiloften, evenementen en fotoshoots. Daarnaast geeft ze haar kennis graag door tijdens haar workshops en is het liefst bezig met de laatste trends op dit gebied.

Miranda, trotse mama van haar dochter Lieve en gek op eten, bloemen en styling. Ruim 6 jaar geleden begon ze haar cateringbedrijfEten van een Lekkere Tafel. Als cateraar en tafelstylist heeft ze de afgelopen jaren prachtige tafels mogen stylen voor verschillende bijzondere momenten uit het leven van mensen. Naast haar cateringbedrijf is ze sinds 2 jaar ook trotse eigenaresse van een kleinschalige inspiratie locatie ‘t Heide Huisje. Hier kun je slapen, vergaderen en toffe workshops volgen.

Elineis lifestyle fotograaf en begon haar fotografie carrière met product- en stylingfotografie. Met haar interieurdesign diploma op zak, heeft ze nog steeds een zwak voor mooie spulletjes, fijne interieurs en styling.

 

Details
Locatie: ’t Heide huisje, Nuland
Datum: woensdag 8 mei 2019
Tijd: van 9.30-17.00
Inclusief: lunch, koffie & thee en gebruik van alle producten en bloemen.
Deelnemers: maximaal 10 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.
Investering: Earlybird prijs: €195.- incl. BTW wanneer je je voor 14 maart aanmeldt. Daarna €225.- incl. BTW
Meld je aan door een mail te sturen naar: hetheidehuisje@gmail.com

Copyright 2013-2024 Het Heidehuisje - 
Copyright 2013-2024 Het Heidehuisje -